Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο στη φωτογραφία που ανέβασε ο Άγγελος Λάτσιος μετά από καιρό

Η δημόσια έκφραση αγάπης τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει το καλοκαίρι της, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, μαζί με την οικογένειά της, τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά τους. Ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δουλεύει και στο ξενοδοχείο που έχουν εκεί (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μία βραδιά τον Αύγουστο σε αυτό), αναρτά διάφορες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την καθημερινότητά του στο συγκεκριμένο μέρος, όμως για λίγο καιρό είχε μείνει μόνο στα story και δεν ήταν πολύ ενεργός.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου, ωστόσο, επέστρεψε με νέα ανάρτηση στο προφίλ του, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του όπου ο ίδιος είναι γυρισμένος με πλάτη προς την κάμερα και αγναντεύει την υπέροχη θέα που έχει μπροστά του από μία παραλία του νησιού.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στη νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου

Η περήφανη μητέρα του θέλησε να δείξει και δημόσια την αγάπη που του έχει και έτσι σχολίασε αμέσως κάτω από αυτή πολλές κόκκινες καρδούλες, στις οποίες απάντησε και εκείνος με ακόμη περισσότερες. Τα like του κόσμου σε αυτά ήταν δεκάδες.

Δείτε επίσης: Ξανά μαζί Γαία Μερκούρη και Άγγελος Λάτσιος; Όλη η αλήθεια για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και την κόρη της Δωροθέας


Το σχόλιο της Μενεγάκη στην ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Η προηγούμενη ανάρτησή του που ήταν πριν από εννιά εβδομάδες, από την Τετάρτη 12/6, ήταν η παρακάτω όπου πόζαρε χαλαρός με το μαγιό του στην πισίνα. Ανάμεσα στα σχόλια εντοπίστηκε για άλλη μία φορά και αυτό της Ελένης Μενεγάκη αφήνοντας καρδιές κάτω από το post του Άγγελου Λάτσιου. Εκείνος με τη σειρά του απάντησε στη μητέρα του: «Σε περιμένω». Η paloma στο χέρι του ήταν η συντροφιά του μέχρι την ημέρα που εκείνη τον συνάντησε.


Άγγελος Λάτσιος - Ελένη Μενεγάκη