Γιάννης Αϊβάζης: «Χαρούμενος» - Χαμογελαστός ξανά μετά τον χωρισμό του με την Μαρία Κορινθίου

Η νέα του ανάρτηση σε ανεβασμένη διάθεση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιάννης Αϊβάζης
Instagram / Γιάννης Αϊβάζης

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου περνούν ένα πολύ διαφορετικό καλοκαίρι από όσα είχαν συνηθίσει μέχρι τώρα στα 17 χρόνια κοινής τους πορείας, καθώς δεν είναι πλέον μαζί και ο καθένας τους κάνει τις διακοπές του ξεχωριστά, μοιράζοντας τον χρόνο με την κόρη τους, Ισμήνη.

Εκείνος βρέθηκε στην Ιταλία μαζί με την 16χρονη πριν από μερικές ημέρες, ενώ αυτό το διάστημα η ίδια είναι μαζί με την μητέρα της στην Κρήτη. Συνεχίζουν κανονικά τις αναρτήσεις τους από τη νέα τους καθημερινότητα και την Παρασκευή 16 Αυγούστου, μάλιστα, ο ηθοποιός ανέβασε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την παραλία με ανεβασμένη διάθεση.

Δείτε επίσης: Γιάννης Αϊβάζης – Έφυγε από το σπίτι που έμενε με τη Μαρία Κορινθίου: Τι δήλωναν πριν τον χωρισμό τους

Η νέα ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη μετά τον χωρισμό του με την Μαρία Κορινθίου

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία selfie ενώ ήταν ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα και έκανε ηλιοθεραπεία, με το χαμόγελο να έχει επιστρέψει στο πρόσωπό του και σημείωσε: «Χαρούμενος», με τους διαδικτυακούς του φίλους να ενθουσιάζονται.

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου - Η ανάρτηση που προκάλεσε το σχόλιο του Γιάννη Αϊβάζη και η απάντησή της

Γιάννης Αϊβάζης παραλία

Η Μαρία Κορινθίου, από την άλλη πλευρά, έχει μία πιο ρομαντική διάθεση και προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση στο προφίλ της το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου, η οποία είναι όλο νόημα. Πρόκειται για ένα βίντεο με μία κοπέλα να στέκεται με το άλογό της κάτω από το φεγγάρι και το έχει "ντύσει" με το τραγούδι "The night we met", του οποίου οι στίχοι συγκεκριμένα γράφουν "Πήγαινέ με πίσω στη νύχτα που γνωριστήκαμε".

«I had all and then most of you, Some and now none of you. Take me back to the night we met. I don’t know what I’m supposed to do. Haunted by the ghost of you. Oh, take me back to the night we met», λέει το απόσπασμα που επέλεξε να βάλει στην ανάρτηση.