Κατερίνα Καινούργιου: Την κρατούσε από τη μέση - Η φωτογραφία αγκαλιά με τον Πάνο Κουτσουμπή από την βραδινή τους έξοδο στην Πάρο

Το τρυφερό στιγμιότυπο με τους φίλους τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου το καλοκαίρι της το περνάει στην Πάρο, εκεί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύντροφός της, Πάνος Κουτσουμπής. Καθημερινά αναρτά διάφορες φωτογραφίες της από εκεί, κρατώντας επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους και όσο περνάει ο καιρός αρχίζει και γίνεται ακόμη πιο εκδηλωτική και με τον καλό της - δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε για να του ευχηθεί τον Δεκαπενταύγουστο.

Οι κοινές τους φωτογραφίες είναι όλο και περισσότερες και φαίνεται πως η ίδια είναι πολύ χαρούμενη στο πλευρό του και δεν μπορεί να κρυφτεί. Την Παρασκευή 16 Αυγούστου το βράδυ, μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την βραδινή τους έξοδο με καλούς τους φίλους.

Η βραδινή έξοδος της Κατερίνας Καινούργιου με τον Πάνο Κουτσουμπή στην Πάρο

Πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φακό, με τον επιχειρηματία να την κρατά από τη μέση, και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η παρουσιάστρια είχε επιλέξει να φορέσει ένα φόρεμα που της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει την σιλουέτα της, σε ασπρόμαυρο χρώμα, ενώ ο έρωτά της φορούσε ένα πολύ ανοιχτό τζιν και ένα σκούρο γκρι t-shirt.

Κατερίνα Καινούργιου Πάνος Κουτσουμπής έξοδος

Στο προφίλ της μάλιστα στο Instagram έχει μοιραστεί κι άλλες πολλές φωτογραφίες από τις χαλαρές στιγμές που περνάει τόσο με φίλους της όσο και μαζί του. Δεν κρύβει τη σχέση τους καθόλου - δείτε εδώ την επιβεβαίωση με την πρώην κοινή τους ανάρτηση.

Πριν από μερικές μέρες η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό, όπου πόζαρε ευδιάθετη στο φακό του κινητού της και έγραψε «what if I fall? Oh, but my darling, what if you fly?».

Ο σύντροφος της, Παναγιώτης Κουτσουμπής που είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της, της σχολίασε μια φωτιά, με την ίδια να απαντάει με emojis.

Κατερίνα Καινούργιου Πάρος σύντροφος