Πέτρος Φιλιππίδης: Επιστρέφει στην TV; Όλα τα σενάρια σε περίπτωση που καταδικαστεί στο εφετείο

Η υπόθεσή του θα εκδικαστεί εκ νέου τον Νοέμβριο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ο Πέτρος Φιλιππίδης φαίνεται πως συζητάει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, κάτι που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός, που βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω κατηγοριών για απόπειρες βιασμού, φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία για να εμφανιστεί σε νέο σίριαλ ιδιωτικού καναλιού, με τις αντιδράσεις να είναι ανάμεικτες.

Από τη μία πλευρά, η επιστροφή του θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια ευκαιρία να επανέλθει στο επάγγελμα απ' το οποίο τον γνώρισε και τον αγάπησε ο κόσμος, και στο οποίο εκείνος αποδεδειγμένα έχει προσφέρει. Από την άλλη, η συμμετοχή του Πέτρου Φιλιππίδη σε νέα παραγωγή, δεδομένων των κατηγοριών που αντιμετωπίζει, θεωρείται προκλητική, καθώς ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση του.

Δείτε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Πόσα χρήματα βγάζει από τις επαναλήψεις του Πενήντα - Πενήντα στο MEGA

Πέτρος Φιλιππίδης

Το εφετείο βάζει εμπόδια στην επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη

Η αναβολή της εκδίκασης του εφετείου για τις 11 Νοεμβρίου του 2024 περιπλέκει περαιτέρω την κατάσταση. Η εκκρεμότητα της δικαστικής υπόθεσης δημιουργεί αβεβαιότητα για το κανάλι που σχεδιάζει την παραγωγή και βάζει εμπόδια στο ενδεχόμενο μίας συμφωνίας. Παράλληλα είναι ορατός ο φόβος των αντιδράσεων που μπορεί να προκύψουν σε περίπτωση που ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανιστεί στη σειρά πριν την τελική δικαστική απόφαση. Πέρα απ' τα αρνητικά σχόλια στα social media, δεν αποκλείεται ορισμένοι τηλεθεατές να μποϊκοτάρουν τη σειρά ή ακόμα και τα υπόλοιπα προγράμματα του καναλιού.

Εξυπακούεται ότι σε περίπτωση καταδίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, οι επιπτώσεις θα είναι σημαντικές. Εάν έχει ήδη ξεκινήσει η συμμετοχή του σε νέο σίριαλ, το κανάλι θα βρεθεί σε δύσκολη θέση να τον αντικαταστήσει ή ακόμα και να διακόψει τη σειρά. Η καταδίκη θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη απώλεια αξιοπιστίας για το κανάλι και αρνητικές αντιδράσεις από το κοινό, με πιθανή συνέπεια τη μείωση διαφημιστικών εσόδων και τη δημιουργία κρίσης εμπιστοσύνης προς την παραγωγή.