Πυγμαλίων Δαδακαρίδης - Πένθος για τον αγαπημένο ηθοποιό: «Δεν μπορώ να το πιστέψω... Καλό ταξίδι»

Συγκινούν τα λόγια του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, καθώς εντελώς ξαφνικά και σε πολύ νεαρή ηλικία καλείται να αποχαιρετήσει ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Ο ηθοποιός ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφία με συγκινητικά λόγια για την απώλεια της φίλης του, Αρετής, η οποία πέρα από κτηνίατρος ήταν πολύτιμη φίλη για εκείνον.

Πενθεί την αγαπημένη του φίλη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έγραψε με μεγάλη συγκίνηση: «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Καλό ταξίδι αγαπημένη φίλη, ήσουν, είσαι και θα είσαι η αγαπημένη μας κτηνίατρος, φίλη και χαρά…. Καλό ταξίδι Αρετή μας».

Δείτε επίσης: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Αγνώριστος μετά την τεράστια αλλαγή στα μαλλιά του - «Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη αισθάνθηκα πολύ άβολα»

Η ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους και τη συμπαράστασή τους στην δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής του.

Η ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Το who-is-who του ηθοποιού

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης γεννήθηκε από πατέρα Έλληνα και μητέρα Αγγλίδα. Έχει δύο μικρότερα αδέρφια, την Τζούλια, που ζει στο εξωτερικό, και τον Θανάση, που ζει στην Ελλάδα. Αρχικά σπούδασε Computing και Marketing, αλλά τελικά στράφηκε στην υποκριτική.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στην Αγγλία, όπου στην πρώτη του οντισιόν πήγε παρακινούμενος από σχετική αγγελία σε εφημερίδα. Το 1996 ήρθε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και το 1999 αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή Θεμέλιο του Νίκου Βασταρδή.

Για την ερμηνεία του στην ταινία Ευτυχία του Άγγελου Φραντζή, έλαβε το 2020 το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Ο ηθοποιός στο παρελθόν είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Joy ότι είχε χάσει 46 κιλά. «Μπήκα στο στρατό 120 κιλά και βγήκα 74. Ο στρατός ήταν μια περίεργη εμπειρία. Εκείνη την περίοδο έχασα τον καλύτερό μου φίλο, την καλύτερη σχέση μου -έτσι το είχα τότε στο κεφάλι μου- και όλα αυτά σε συνδυασμό με τη “λειτουργικότητα” του στρατού, με έφεραν σε ένα σημείο που απέρριψα όλα αυτά που έκαναν να τρώω.

Γύρισε το μυαλό μου 180 μοίρες, δεν ήμουν καλά. Έχασα λοιπόν αυτά τα κιλά, από την κατάθλιψη που είχα επειδή δεν μπορούσα να ζήσω τη ζωή μου όπως ήθελα, αλλά και από αυτά που συνέβαιναν στη ζωή μου ενώ ήμουν στο στρατό. Εκεί ξέσπασα στη γυμναστική, γυμναζόμουν πολλές ώρες την ημέρα κι έτσι, σταδιακά, επήλθε η ηρεμία»