Γιάννης Παπαμιχαήλ - Οι πρώτες διακοπές μετά τον γάμο του με την Ελένη Κολτζή: Ποζάρουν αγκαλιά στην παραλία

Ρομαντικές στιγμές στη Ρόδο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/alikivougiouklakiofficial
Instagram/alikivougiouklakiofficial

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ελένη Κολτζή έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους στη Ρόδο, απολαμβάνοντας το πρώτο τους καλοκαίρι ως παντρεμένο ζευγάρι. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στην Πινακοθήκη Πειραιά το μεσημέρι της Τρίτης 4 Ιουνίου, με τους δύο ερωτευμένους έκτοτε να πετούν στον έβδομο ουρανό.

Αν και είχαν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τελικά αποδεικνύεται ότι έκρυβε μέσα της πολλή αγάπη και τρυφερότητα. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, γιος της αείμνηστης πρωταγωνίστριας του κινηματογράφου Αλίκης Βουγιουκλάκη, φαίνεται ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος δίπλα στη σύζυγό του.

Δείτε επίσης: Γιάννης Παπαμιχαήλ και Ελένη Κολτζή: Αυτή είναι η μπομπονιέρα του γάμου τους - Τι έγραφε πάνω η κάρτα

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έστειλε τις ευχές του αγκαλιά με την Ελένη Κολτζή

Το ζευγάρι πόζαρε μαζί στην παραλία της Ρόδου, στέλνοντας ευχές για τον Δεκαπενταύγουστο μέσα από τα προσωπικά του social media. Στη δημοσίευση που ανέβασαν, ποζάρουν αγκαλιασμένοι και γράφουν: «Καλές διακοπές, σε όλες και όλους. Χρόνια Πολλά, έστω και καθυστερημένα! Γιάννης – Ελένη».

Η σύζυγος του Γιάννη Παπαμιχαήλ κρατάει την καταγωγή της από τη Βέροια Ημαθίας και είναι απόφοιτη Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Σήμερα ασχολείται με έρευνες που συμβάλλουν στην πρόοδο της ιατρικής.

Το καλοκαίρι του Γιάννη Παπαμιχαήλ και της Ελένης Κολτζή στη Ρόδο αποτελεί μια ευκαιρία για να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας και ευτυχίας, μακριά από τη δημοσιότητα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, γιορτάζοντας την αγάπη και την καινούρια φάση της ζωής τους.

Στην πρώτη τους ανάρτηση μετά το γάμο ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ελένη Κολτζή είχαν αναφέρει: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη σε όλους εσάς που μας στείλατε τις θερμές ευχές σας για τον γάμο μας. Η αγάπη και η στήριξή σας μας συγκίνησαν απέραντα και έκαναν την χαρά μας ακόμα μεγαλύτερη. Κάθε μήνυμα, κάθε ευχή, ήταν μια υπενθύμιση της αγάπης και της εκτίμησης που μας περιβάλλει. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που ήσασταν μέρος αυτής της ιδιαίτερης στιγμής της ζωής μας. Με τις θερμότερες ευχές, Γιάννης - Ελένη».