Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες πριν τον γάμο με ένα «καυτό» φιλί

Στα Χάνια το ζευγάρι συναντήθηκε με ηθοποιό από τη «Γη της Ελιάς»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/simoni.chr
Instagram/simoni.chr

Σε λίγες μέρες ετοιμάζονται να ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου, οι οποίοι αυτό το καλοκαίρι χαίρονται στο έπακρο την αγάπη τους. Παρά το γεγονός ότι είναι μαζί για χρόνια, το ζευγάρι συνήθως κρατάει χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική του ζωή, αλλά πρόσφατα μας εντυπωσίασαν με την εξωστρέφειά τους, καθώς πλέον εκδηλώνουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντρέας Γεωργίου, μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό του Σιμώνη Χριστοδούλου, δημοσίευσαν στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην όμορφη Τήνο. Σε μία εξ αυτών ανταλλάσσουν ένα «καυτό» φιλί, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά τη βαθιά του αγάπη και αφοσίωση που έχουν ο ένας για τον άλλον.

Σημειώνεται, δε, ότι αυτές τις μέρες βρίσκονται στα Χανιά, όπου ο Αντρέας Γεωργίου είχε ένα reunion με τον «Λυκούργο» από τη «Γη της Ελιάς», Γιώργο Παρτσαλάκη.

Δείτε επίσης: Ανδρέας Γεωργίου: Με όλη την πλάτη έξω και ντραπέ στο στήθος - Η εμφάνιση της Σιμώνης Χριστοδούλου στο bachelorette party της σε βίλα στην Πάφο

Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου

Η Σιμώνη Χριστοδούλου, μέσα από μία ανάρτησή της, μοιράστηκε στιγμιότυπα της ρομαντικής τους απόδρασης. Οι δύο ερωτευμένοι είναι έτοιμοι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με τον γάμο τους, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στο εκκλησάκι του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα στην Κύπρο.

Η απόδραση στην Τήνο δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για το ζευγάρι να απολαύσει την ηρεμία του καλοκαιριού, αλλά και μια στιγμή χαλάρωσης πριν την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους.

Ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος θα έχει τριπλό ρόλο στο Mega από του χρόνου, έχει δηλώσει σχετικά: «Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος. Είναι κάτι που ήρθε μόνο του και χαίρομαι πολύ για αυτό, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας. Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους πολύ δικούς μου ανθρώπους. Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ για αυτό, νιώθω ότι το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται».