Χωρισμός «βόμβα» μετά από 7 χρόνια αρραβώνα: Διάσημο ζευγάρι βάζει τέλος στη σχέση του

Προσπάθησαν να μείνουν μαζί, αλλά δεν τα κατάφεραν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Ένας ακόμη απρόσμενος χωρισμός συγκλονίζει το Χόλιγουντ, καθώς ένα πολύ γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να διαλύσει τον αρραβώνα του μετά από 7 χρόνια σχέσης. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες να διατηρήσουν τη σχέση τους, η απόφαση να χωρίσουν φαίνεται να είναι οριστική αυτή τη φορά.

Το ζευγάρι, που είχε καταφέρει να διατηρήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό καιρό, φαινόταν να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα του Χόλιγουντ. Ωστόσο, η έντονη επαγγελματική ζωή, οι διαφορετικές προτεραιότητες και η απόσταση φαίνεται πως υπερίσχυσαν, οδηγώντας τους στο να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Δείτε επίσης: Διάσημο ζευγάρι μόλις ανακοίνωσε τον χωρισμό του – Πώς απαντούν στις φήμες για τρίτο πρόσωπο

Η απόφαση του ζευγαριού ήρθε μετά από σκέψη

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κρις Μάρτιν, frontman των Coldplay, και η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον είναι το ζευγάρι που αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Παρά το γεγονός ότι είχαν προσπαθήσει να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει, τελικά κατέληξαν ότι ήταν καλύτερο να προχωρήσουν με τις ζωές τους χωριστά.

Αν και τον Ιούνιο είχαν εμφανιστεί ξανά μαζί, με πηγές να αναφέρουν στο περιοδικό People ότι προσπαθούσαν να διατηρήσουν τη σχέση τους, φαίνεται πως τελικά δεν τα κατάφεραν.

Πηγή δήλωσε στην Daily Mail ότι «ο Κρις και η Ντακότα προσπάθησαν απεγνωσμένα τους τελευταίους μήνες να κάνουν τη σχέση τους να δουλέψει. Θα αγαπούν πάντα ο ένας τον άλλον, αλλά έχουν πλέον αποδεχτεί ότι μακροπρόθεσμα η σχέση τους δεν μπορεί να επιβιώσει». Παρά την προσπάθεια να παραμείνουν μαζί, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι προσωπικές προτεραιότητες δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί, κάτι που επιβεβαίωνε στο περιοδικό People άνθρωπος από το περιβάλλον και των δύο καλλιτεχνών. «Είχαν αρραβωνιαστεί εδώ και χρόνια, αλλά δεν βιάζονταν να παντρευτούν». Η ίδια πηγή επιβεβαίωσε ότι το σμαραγδένιο δαχτυλίδι που φορούσε συχνά η Ντακότα στις εμφανίσεις της ήταν πράγματι δαχτυλίδι αρραβώνων.