Ελένη Μενεγάκη: Σκαφάτες διακοπές με τον Μάκη Παντζόπουλο - Η φωτογραφία της ενώ «σκίζει» τα κύματα

Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/elenimenegaki
instagram/elenimenegaki

Μετά από ένα διάστημα αποχής από τα social media, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει δριμύτερη και «σκίζει» τα κύματα στο πλευρό του συζύγου της. Η παρουσιάστρια έχει ανακοινώσει ότι δεν θα επιστρέψει σε καθημερινή εκπομπή, και έληξε τη συνεργασία της με το Mega, έχοντας έτσι ακόμα περισσότερο χρόνο αυτούς τους μήνες για να τον αφιερώσει στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μόλις έριξε αυλαία, σήκωσε άγκυρα για την αγαπημένη της Άνδρο και για την παραλία των Άχλων συγκεκριμένα, όπου διατηρεί ξενοδοχειακή επιχείρηση με τον Μάκη Παντζόπουλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ελένη Μενεγάκη δεν σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα από τις διακοπές της, αλλά χαίρεται στο έπακρο αυτές τις στιγμές.

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στο σκάφος

Σήμερα, Παρασκευή 16 Αυγούστου η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instagram μια νέα φωτογραφία της από το σκάφος της, με το οποίο κάθε καλοκαίρι γυρίζει τα νησιά. «Καλοκαιράκι μου», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη, ενώ στο πλευρό της φαίνεται να οδηγεί ο Μάκης Παντζόπουλος.

Ελένη Μενεγάκη

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Χαμογελαστή και ανανεωμένη στέλνει τις ευχές της για τον Δεκαπενταύγουστο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε και χθες, με μία ξαφνική ανάρτηση μετά από περίπου τρεις εβδομάδες, προκειμένου να ευχηθεί για τον Δεκαπενταύγουστο. Παρά το γεγονός ότι την επόμενη χρονιά θα απέχει από την τηλεόραση, συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον.

«Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ»

«Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, το οποίο είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο.

Και μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σε φέρει κοντά, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα και ας μην τους βλέπεις, ας βλέπουν αυτοί από μακριά, αλλά πάντα δίπλα.

Να είστε καλά, να περνάτε ωραία και όταν πέφτετε να βρίσκετε ανθρώπους, προγράμματα, φίλους που σας κάνουν να χαμογελάτε. Να χαμογελάτε ρε παιδιά, γιατί είναι υγεία. Να είστε καλά», είπε η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή.