Κλέλια Ανδριολάτου: Ανεβάζει τη θερμοκρασία με τις βουτιές της στην Κίμωλο

Μαγνητίζει τα βλέμματα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Κλέλια Ανδριολάτου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κίμωλο και μαγνητίζει τα βλέμματα στις πανέμορφες παραλίες του νησιού. Μετά την επιτυχία του «Maestro», με τα γυρίσματα να έχουν ολοκληρωθεί και τον 3ο κύκλο να προβάλλεται το φθινόπωρο, η ταλαντούχα ηθοποιός βρίσκει χρόνο να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της, ενώ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της.

Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, η Κλέλια εμφανίζεται να περιπλανιέται ανάμεσα στα βράχια, φορώντας ένα πορτοκαλί μαγιό. Οι βουτιές της στα καταγάλανα νερά της Κιμώλου έχουν κερδίσει τις καρδιές των θαυμαστών της, όμως αυτή τη φορά η ηθοποιός προχώρησε σε μια κίνηση που προκάλεσε... αναστάτωση.

Δείτε επίσης: Κλέλια Ανδριολάτου: Με πολύχρωμα μπικίνι και μαντήλια στα μαλλιά - Φωτογραφίες από το τουρ της στα ελληνικά νησιά

Η απρόβλεπτη κίνηση της Κλέλιας Ανδριολάτου

Στο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε, η Κλέλια Ανδριολάτου βγάζει το πάνω μέρος του μαγιό της και συνεχίζει να απολαμβάνει την ελευθερία του καλοκαιριού.

Η ανάρτησή της, όπως ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσε σε ελάχιστο χρόνο πλήθος από likes και σχόλια θαυμασμού, με τους διαδικτυακούς της φίλους να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για την ομορφιά και την αυτοπεποίθησή της. Χωρίς να προκαλεί, η Κλέλια Ανδριολάτου καταφέρνει να αναδείξει τη φυσική της ομορφιά και να κάνει το φετινό καλοκαίρι ακόμα πιο λαμπερό.

Η Κλέλια Ανδριολάτου νιώθει άνετα με το σώμα της και μάλιστα είχε δημοσιεύσει topless φωτογραφία στο παρελθόν προκαλώντας αντιδράσεις. «Είχα βγάλει και άλλη, αυτή δεν την είδαν; Δεν ήταν για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό αυτή η φωτογραφία, απλά ήθελα να την βγάλω, την έβγαλα και την ανέβασα. Δηλαδή αυτά τα σχόλια, τα οποία δέχθηκα, είναι μια αντίδραση κάποιων ανθρώπων, που εγώ δεν την καταλαβαίνω, γιατί δεν σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι αυτή η φωτογραφία είναι προκλητική, οπότε εγώ να πω στον εαυτό μου α, μην την ανεβάσεις. Δεν σκέφτομαι έτσι», έχει δηλώσει στο παρελθόν, τονίζοντας ότι δεν την ενδιαφέρουν τα αρνητικά σχόλια.