Ζόζεφιν & Νίνο – Δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους: Ποζάρουν μαζί και ερωτευμένοι στις καλοκαιρινές τους διακοπές

Τρυφερές στιγμές από τις εξορμήσεις τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ζόζεφιν και ο Νίνο απολαμβάνουν τον έρωτά τους στις καλοκαιρινές τους διακοπές, και δεν έχουν διάθεση να κρυφτούν από τον φακό. Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και 1,5 χρόνο, δείχνει πιο σίγουρο από ποτέ γι' αυτό τη σχέση, παρότι αρχικά και οι δύο κρατούσαν χαμηλούς τόνους, ενώ στη συνέχεια μεσολάβησαν φήμες χωρισμού και... unfollow στα social. Πλέον, ζουν τις κοινές τους στιγμές στο έπακρο, και νιώθουν έτοιμοι να τις μοιραστούν με τον κόσμο.

«Είμαι με τη Ζόζεφιν. Είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω! Γελάμε, τραγουδάμε, μιλάμε. Οπουδήποτε και αν είσαι το σημαντικό είναι να έχεις καλή παρέα. Έχουμε πολλά κοινά, γελάμε! Γνωριζόμασταν από παλιά!», έλεγε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Νίνο.

Δείτε επίσης: Νίνο: «Με την Ζόζεφιν γνωριζόμασταν από παλιά...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και τις καταχρήσεις

Τι δήλωνε η Ζόζεφιν για τον Νίνο και η φωτογραφία που μοιράστηκαν

Από την άλλη και η Ζόζεφιν έχει εκφράσει τη χαρά της για τη σχέση της με τον Νίνο, λέγοντας ότι είναι πολύ ευτυχισμένη. «Είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, ναι, είμαι πολύ καλά! Γενικά δεν μου έχει κάνει κανείς πρόταση γάμου. Δεν έχω παράπονο αλλά για να φτάσεις εκεί πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Προσπαθώ για μια καριέρα, δεν είμαι σε αυτή τη φάση. Με ενδιαφέρουν να είναι καθαρό το τοπίο και να υπάρχει σεβασμός», τόνιζε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της.

Σήμερα, 16 Αυγούστου, η Ζόζεφιν δημοσίευσε μια κοινή της φωτογραφία με τον Νίνο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι. Ο έρωτάς τους πλέον δεν κρύβεται, και οι δυο καλλιτέχνες φαίνεται πως απολαμβάνουν στο έπακρο τη ζωή μαζί, ζώντας κάθε στιγμή με χαρά και αγάπη.

Νίνο Ζόζεφιν