Γιαγιά για πρώτη φορά η Γιούλη Ηλιοπούλου: Έγκυος η κόρη της, Κρίστελ Καπερώνη

Είναι σε σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Γιαγιά για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό η Γιούλη Ηλιοπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στις βιντεοταινίες των περασμένων χρόνων και από την παρουσίαση της εκπομπής «Λογοδοσμένοι», ενώ πλέον διατηρεί τη δική της παιδική σκηνή στο θέατρο.

Η κόρη της, επίσης ηθοποιός Κρίστελ Καπερώνη, περιμένει το πρώτο της παιδί και μάλλον πήρε από τη Γιούλη Ηλιοπούλου, αφού κι εκείνη την απέκτησε σε αρκετά μικρή ηλικία με τον επιχειρηματία Γιώργο Καπερώνη.

Δείτε επίσης: Έγκυος η Ευαγγελία Συριοπούλου - Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Οι φωτογραφίες της Κριστέλ Καπερώνη με φουσκωμένη κοιλίτσα - Στο πλευρό της η Γιούλη Ηλιοπούλου

Η Κρίστελ Καπερώνη ακολουθεί στα βήματα της Γιούλης Ηλιοπούλου και στο επαγγελματικό κομμάτι, αφού ξεκίνησε να ασχολείται με το θέατρο από 14 ετών. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται παράλληλα ενεργά με τον χώρο της μόδας, έχοντας δημιουργήσει τη δική της εταιρεία ρούχων, ονόματι Dear Violet.

Σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, κάνοντας πρόσφατα τα «αποκαλυπτήρια» και δημοσιεύοντας στα social media διάφορες φωτογραφίες από αυτή την ξεχωριστή περίοδο της ζωής της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη της Γιούλης Ηλιοπούλου είναι σε σχέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια και παρότι δεν δημοσιοποιεί πολλά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της, είναι στα καλύτερά τους. Απόδειξη το γεγονός ότι σύντομα θα γίνουν γονείς.