Ασημίνα Ουστάλλι: Αγνώριστη η πρώην παίκτρια του MasterChef, έγινε μελαχρινή και ζει τον απόλυτο έρωτα

Όλη η αλήθεια για τις πλαστικές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ασημίνα Ουστάλλι: Αγνώριστη η πρώην παίκτρια του MasterChef, έγινε μελαχρινή και ζει τον απόλυτο έρωτα

Ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του MasterChef στο STAR, το 2019, για τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο και για το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό. Η Ασημίνα Ουστάλλι έφτασε μέχρι την έκτη θέση στον διαγωνισμό, ως μέλος της ομάδας του Σωτήρη Κοντιζά, αλλά έκτοτε απομακρύνθηκε από τα φώτα κάνοντας σπάνιες εμφανίσεις.

Ο λόγος είναι προφανής, καθώς πλέον δεν μένει μόνιμα στην Ελλάδα. Η Ασημίνα Ουστάλλι έχει μεταναστεύσει στην Ελβετία, όπου ζει κι εργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ δεν ήταν η μοναδική αλλαγή που έκανε σε αυτό το διάστημα.

Τέλος το ξανθό για την Ασημίνα Ουστάλλι

Ίσως η πιο οφθαλμοφανής διαφορά σε σχέση με την διαγωνιζόμενη σεφ που γνωρίσαμε είναι στα μαλλιά της, όπου άφησε πίσω της το χαρακτηριστικό ξανθό χρώμα και άλλαξε κουπ, έχοντας ένα πιο σκουρόχρομο hair look που της ταιριάζει απόλυτα.

Σε όλα τα στιγμιότυπα των τελευταίων χρόνων η Ασημίνα Ουστάλλι λάμπει και μάλλον φταίει ο έρωτας, αφού δεν κρύβει πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του αγαπημένου της εδώ και περίπου πέντε χρόνια.

Σε δηλώσεις της μάλιστα τόνιζε πως μόνο για εκείνον είχε στενοχωρηθεί, όταν ορισμένα δημοσιεύματα την ήθελαν να συμμετέχει σε ακατάλληλο βίντεο. «Δεν συμμετείχα σε ροζ βίντεο ποτέ και έχω και μια σχέση που προσβάλλεται από αυτό», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Ασημίνα Ουστάλλι.

Η αλήθεια για τις επεμβάσεις

Παρά τα όσα γράφονται επίσης, έχει ξεκαθαρίσει πως οποιαδήποτε αλλαγή πάνω της δεν οφείλεται στο νυστέρι και πως μόνο μία φορά έχει επέμβει για να διευκολύνει την αναπνοή της και όχι για αισθητικούς λόγους.

Η Ασημίνα Ουστάλλι ανέφερε σχετικά με αυτό: «Έχω χάσει 7 κιλά επειδή έκανα δύο πλαστικές στη μύτη μου. Με ταλαιπώρησε αρκετά και με είχε ρίξει και πολύ ψυχολογικά όλο αυτό. Η πρώτη μου πλαστική στη μύτη δεν πέτυχε. Τρεις μήνες μετά το πρώτο χειρουργείο έκανα και δεύτερη πλαστική με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αναπνεύσω από το ένα ρουθούνι».

Πλέον έχει αφήσει πίσω της τις κακές γλώσσες. Η Ασημίνα Ουστάλλι διατηρεί ενεργό προφίλ στα social media, απ' όπου μοιράζεται τις γαστρονομικές δημιουργίες της, καθώς και στιγμές από την πραγματικότητά της. Ενδεικτικό είναι πως οι περισσότερες φωτογραφίες της με ξανθό μαλλί και από την περίοδο του MasterChef έχουν διαγραφεί.