Άρης Σοϊλέδης: Αγκαλιά με πρώην παίκτρια του Survivor στα στενά της Μυκόνου - Με σούπερ μίνι φόρεμα και ψηλοτάκουνα εκείνη

Φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Άρης Σοϊλέδης αυτό το διάστημα μένει στη Μύκονο μαζί με την σύντροφό του, Μαριλίνα Κυπαρρίση, καθώς η ίδια εργάζεται εκεί ως υποδοχή σε γνωστό κέντρο (δείτε εδώ το φιλί τους στο στόμα πάνω σε σκάφος). Το νησί, όμως, είναι πόλος έλξης για πολλούς ακόμη Έλληνες celebrities και ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συναντήσει πολλούς από αυτούς εκεί. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, τον εντόπισε με μία πρώην παίκτρια του Survivor.

Οι δυο τους είχαν καθίσει για να τα πούνε σε ένα μαγαζί και πόζαραν αγκαλιασμένοι στην κάμερα, φανερά ενθουσιασμένοι που βρέθηκαν ξανά μετά το ριάλιτι. Ο λόγος για την Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, η οποία έκανε μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στα στενά, με ένα σούπερ μίνι φόρεμα, γεμάτο στρας, ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα και φουλ μαυρισμένη.

Η νεαρή μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά το παιχνίδι, ωστόσο παραμένει ενεργή στα social media όπου έχει χιλιάδες ακόλουθους που την παρακολουθούν και για την δουλειά της, καθώς είναι αθλήτρια, αλλά και για το όμορφο περιεχόμενό της.

Δείτε επίσης: Βρισηίδα Ανδριώτου - Αναλυτικά το εξώδικο που έστειλε στη Μαίη Εμμανουηλίδου μετά τον καβγά στο twitter

Η έξοδος του Άρη Σοϊλέδη με την Θωμαΐς Εμμανουηλίδου στη Μύκονο

Θωμαΐς Εμμανουηλίδου Μύκονος

Άρης Σοϊλέδης Θωμαΐς Εμμανουηλίδου Μύκονος

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ασχολείται με την κωπηλασία και προπονείται σκληρά, δείχνοντας κάποιες από τις ασκήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ πολλές από τις φωτογραφίες που αναρτά συνήθως είναι από τα ταξίδια που κάνει, τα οποία και λατρεύει. Πρόσφατα πήρε και το πτυχίο της στην φυσιοθεραπεία!