Άντζελα Γκερέκου: Διπλή χαρά για την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου - Δεκάδες τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Η μαμά με μπούκλες και η νεαρή με ίσιο καρέ σε βραδινή τους έξοδο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Διπλή χαρά είχαν χθες 15/8 στο σπίτι της Άντζελας Γκερέκου και της Μαρίας Βοσκοπούλου στην Κέρκυρα, καθώς η δεύτερη μαζί με την ονομαστική της γιορτή, γιόρτασε και τα 23α γενέθλιά της. Η περήφανη μαμά δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 16 Αυγούστου, για να της ευχηθεί, αλλά και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις όμορφες στιγμές που πέρασαν.

Μαμά και κόρη βγήκαν έξω για να διασκεδάσουν και πόζαραν στον φακό αγκαλιασμένες και χαμογελαστές. Η ηθοποιός με μπούκλες στα μαλλιά, με διαφορετικό look από ότι μας έχει συνηθίσει, ενώ η νεαρή είχε ντυθεί στα μαύρα, φορούσε κοσμήματα στον λαιμό και στα χέρια και για να αισθανθεί ακόμη πιο ξεχωριστή της είχαν πάρει και στέμμα.

Οι φωτογραφίες της Άντζελας Γκερέκου από τα γενέθλια της Μαρίας Βοσκοπούλου

Έσβησε την κίτρινή τούρτα της και η μητέρα της σημείωσε: «Θησαυρέ μου!!! Να είσαι πάντα παιδί της Παναγίας! Δίπλα σου Πάντα!!! Σαγαπάμε!!!». Φυσικά, ακολούθησαν ακόμη περισσότερες ευχές κάτω από την ανάρτηση από τους χιλιάδες ακόλουθους της Άντζελας Γκερέκου.

Δείτε επίσης: Τόλης Βοσκόπουλος: Η τραγική φιγούρα συζύγου και κόρης στο νεκροταφείο - Μνημόσυνο για τα 3 χρόνια χαμού του


Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι πολύ ενεργή στα social media και διαθέτει έναν λογαριασμό με πάνω από 20 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram όπου αναρτά καθημερινά στιγμές από την προσωπική της ζωή, τους φίλους, την μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου, αλλά και από την δουλειά της.

Αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές, επομένως το περιεχόμενο στο προφίλ της έχει άλλο vibe. Τα story της συνήθως είναι από την παραλία και από τις εξόδους της, ενώ αυτές τις μέρες έχει ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες της μπικίνι, με το κοινό που την ακολουθεί να την αποθεώνει στα σχόλια και τα like να πέφτουν βροχή.

Δείτε επίσης: Άντζελα Γκερέκου: Τα "έσπασε" σε γνωστό club της Αθήνας με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου - Φωτογραφίες από τα νυχτοπερπατήματά τους

Στην πρώτη ποζάρει στην ξαπλώστρα φορώντας ένα λεοπάρ μαγιό, έχοντας κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά της, ενώ στη δεύτερη βρισκόταν σε κάποια πισίνα και απολάμβανε τα φρούτα της, αυτή τη φορά, φορώντας ένα ριγέ μπικίνι. Η ίδια προσέχει πολύ τον εαυτό της και την εικόνα της και αυτό φαίνεται από την γράμμωση στην κοιλιά της.

Δείτε επίσης: Μνημόσυνο Τόλη Βοσκόπουλου: Το χαμόγελο της Άντζελας Γκερέκου στις κάμερες - Με άδειο βλέμμα η κόρη της, Μαρία