Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η βόλτα με το σκάφος γύρω από τους Παξούς τον Δεκαπενταύγουστο και η γυναικεία παρουσία δίπλα του

Είναι το αγαπημένο του μέρος στον κόσμο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Instagram / Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο αγαπημένο του νησί στο Ιόνιο, όπως φαίνεται, τους Παξούς, καθώς αυτό είναι και το μέρος που έκανε τα γυρίσματα για το Maestro. Ο Δεκαπενταύγουστος, λοιπόν, για εκείνον ήταν μοναδικός, αφού όλη τη μέρα του την πέρασε πάνω σε ένα σκάφος πηγαίνοντας στις πιο όμορφες παραλίες, κάνοντας βουτιές και ηλιοθεραπεία.

Δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας όλα τα παραπάνω στους διαδικτυακούς του φίλους, τις οποίες συγκέντρωσε το youweekly.gr σε ένα post στο Instagram. Δεν ήταν μόνος του αφού και στην πρώτη εικόνα φαίνεται μία παρουσία δίπλα του και στα tag υπάρχει το όνομα μίας γυναίκας που λέγεται Μαρίζα.

Αν σας αρέσουν αυτές οι αναρτήσεις, μπείτε εδώ και ακολουθήστε το youweekly στο Instagram!

Οι φωτογραφίες του Χριστόφορου Παπακαλιάτη από τον Δεκαπενταύγουστο στους Παξούς

Δείτε επίσης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα του και τον αδερφό του στην Σαντορίνη


Εκεί βρίσκεται και το ξενοδοχείο του

Το πατρικό του βρίσκεται στο νησί από το 1780, ωστόσο «μόλις» τα τελευταία 22 χρόνια επεκτάθηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί παράλληλα και ως ξενώνας. Οι “Bay View Villas”, που πήραν το όνομά τους από τη φαντασμαγορική θέα που έχουν στο λιμάνι, διατηρούν την αισθητική μιας άλλης εποχής, απόλυτα συνυφασμένη με τη ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της μητέρας του Βίλλυ Μαλάμη.

Με την απουσία του, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, εκείνη είναι που διαχειρίζεται τις κατοικίες και περνάει εκεί έξι μήνες τον χρόνο μαζί με τη νησιώτισσα γιαγιά Μίκα.

«Η ομορφιά στους Παξούς είναι αδιαπραγμάτευτη», λέει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης και με τα πλάνα του δείχνει και στον υπόλοιπο κόσμο αυτή την ομορφιά.

Παπακαλιάτης περιοδικό youΠαπακαλιάτης ξενοδοχειοΠαπακαλιάτης ξενοδοχειο ΠαξούςΠαπακαλιάτης megaΠαπακαλιάτης maestro

Δείτε εδώ φωτογραφίες κι από το σπίτι που διατηρεί ο ηθοποιός στο Ψυχικό.