Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σε λίγο θα την ξεπεράσουν σε ύψος - Ιδιαίτερη μέρα η χθεσινή 15/8 για τις κόρες της

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ερωτεύτηκε με τον Θέμη Σοφό και γρήγορα οδηγήθηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία υπέροχη τελετή στις 25 Ιουνίου 2011. Δύο χρόνια αργότερα ήρθε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, η Νάγια, ενώ το 2014 γεννήθηκε και η Μαίρη. Το τρίτο τους παιδί, ο Γιάννης - Εφραίμ ολοκλήρωσε την ευτυχία τους το 2018.

Οι δύο κόρες του ζευγαριού γιόρταζαν χθες, Πέμπτη 15 Αυγούστου, και επειδή η παρουσιάστρια δέχθηκε έναν καταιγισμό μηνυμάτων από τους διαδικτυακούς της φίλους που της έστελναν ευχές για εκείνες, το πρωί της Παρασκευής 16/8 θέλησε να τους ευχαριστήσει όλους και έτσι προχώρησε σε μία τρυφερή ανάρτηση από τις διακοπές τους στην Πάρο.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την γιορτή των παιδιών της

«Καλημέρα. Τα κοριτσάκια μας γιόρταζαν χθες και σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας μέσα από την καρδιά μας…», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Δείτε επίσης: «Σαν έγκυος μοιάζει» - Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την Αντίπαρο με πολύχρωμο κολλητό φόρεμα


Την Τετάρτη 31 Ιουλίου, μάλιστα, ανέβασε στο προφίλ της μία φωτογραφία της όπου πόζαρε με μαύρο μαγιό ξαπλωμένη σε πουφ δίπλα στην θάλασσα, με μόνα αξεσουάρ της τα γυαλιά ηλίου της και το χαμόγελό της.

Δείτε επίσης: Στιγμές ευτυχίας για την οικογένειά της - Η δημόσια εξομολόγηση για τον Θέμη Σοφό

Είχε μαζέψει τα βρεγμένα μαλλιά της σε χαμηλό κότσο που της ταιριάζει πολύ, διότι αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ τα βλέμματα όλων πέφτουν κατευθείαν στα καλλίγραμμα και μακριά της πόδια. Η παρουσιάστρια έχει μαυρίσει κιόλας πολύ και δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ.

Δείτε επίσης: Με μίνι φλοράλ φόρεμα στην αποφοίτηση του γιου της - Η τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Γιάννη