Χριστίνα Μπόμπα: Εκείνη στη Νορβηγία και ο Τανιμανίδης στην Ουγκάντα - Το πολυτελές ξενοδοχείο που μένει με το γυμναστήριο στο τελευταίο όροφο όλο τζαμαρία

Το πρώτο ταξίδι με τις κόρες της χωρίς τον καλό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης πριν από λίγες μέρες αναχώρησε για το πρώτο του ταξίδι με το World Party και τον Γιώργο Μαυρίδη και η πρώτη του στάση είναι στην Ουγκάντα. Εκεί δημιουργεί αναμνήσεις και δοκιμάζει νέες εμπειρίες, γι' αυτό και έχει χαθεί λίγο από τα social media, όπως αποκάλυψε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το ταξίδι της Χριστίνας Μπόμπα με τις μικρές στη Νορβηγία

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία έμεινε πίσω με τις κόρες τους, αποφάσισε να ταξιδέψει και εκείνη με την σειρά της, παρέα με τις δίδυμες, αλλά και τις υπόλοιπες γυναίκες της οικογένειάς της. Την Πέμπτη 15 Αυγούστου, λοιπόν, όπως αποκάλυψε μέσα από τα story της, έφτασε στο Όσλο στη Νορβηγία και έχει ξεκινήσει ήδη τις βόλτες της στους δρόμους της πόλης.

Δείτε επίσης: Γενέθλια υπερπαραγωγή για Φιλίππα και Αριάνα - Νοίκιασαν ολόκληρο χώρο με παιχνίδια και πριγκίπισσες

Χριστίνα Μπόμπα Νορβηγία οικογένεια
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα Νορβηγία
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Δεν έχει ξεχάσει, παρόλα αυτά, τις συνήθειες της και έτσι το πρωί της Παρασκευής 16/8, μόλις σηκώθηκε έφυγε για το γυμναστήριο του ξενοδοχείου όπου μένει για να κάνει τις ασκήσεις yoga που της αρέσουν τόσο πολύ. Ο χώρος αυτός βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του κτιρίου και είναι όλο τζάμι, επομένως η θέα από ψηλά είναι μοναδική.

Φυσικά, ο καλός της και πατέρας των παιδιών της της λείπει πάρα πολύ ήδη και η ίδια δεν δίστασε να το εξομολογηθεί με μία άλλη ανάρτηση στο προφίλ της. «Αχ, πόσο μου λείπεις», έγραψε χαρακτηριστικά, με τον Σάκη ωστόσο να μην αργεί και να της απαντάει σε ξεχωριστό story «...εμένα να δεις πόσο». Μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικές ηπείρους, αλλά παραμένουν πάντα κοντά, έστω και με τη βοήθεια του διαδικτύου.

Δείτε επίσης: Διώροφο με σαλόνι τεραστίων διαστάσεων - Βίντεο και φωτογραφίες από το υπερσύγχρονο σπίτι τους στην Αθήνα

Δείτε την απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη:

undefined