Αθηνά Οικονομάκου & Μπρούνο Τσερέλα: Σε χλιδάτο ξενοδοχείο με θέα στην πισίνα και την θάλασσα στη Μύκονο - Η ρομαντική τους βόλτα με σκάφος στο ηλιοβασίλεμα

Το νέο ταξίδι του ερωτευμένου ζευγαριού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε ξεκινήσει από νωρίς τις καλοκαιρινές διακοπές με τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα. Από την Τζιά βρέθηκαν στην Ίμπιζα (δείτε εδώ φωτογραφίες), έπειτα στην Χίο και χθες, Πέμπτη 15 Αυγούστου, έφτασαν στη Μύκονο, το αγαπημένο νησί των Ελλήνων celebrities, αλλά και των ξένων, στο οποίο πήγαινε κάθε καλοκαίρι ούτως ή άλλως η ηθοποιός τα προηγούμενα χρόνια, διότι εκεί δραστηριοποιείται ο πρώην σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, και ήταν η εύκολη λύση για να περνούν χρόνο όλοι μαζί με τα παιδιά τους.

Το νέο ζευγάρι επέλεξε να μείνει σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στην θάλασσα, το οποίο έχει δική του βεράντα με θέα στην κεντρική πισίνα αλλά και στην παραλία. Η ίδια έκανε ένα μικρό room tour για τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τα βίντεο από το ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα στη Μύκονο

Μοιράστηκε, μάλιστα, και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον καλό της, από την βόλτα που επέλεξαν να κάνουν με σκάφος στο νησί, την ώρα που ο ήλιος έδυε και είχε δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό τοπίο για τους δυο τους.

Πριν βρεθούν ξανά, εκείνος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram νέες φωτογραφίες από όσα έκαναν μαζί στη Χίο, αλλά και με την παρέα τους στο νησί, δείχνοντας για άλλη μία φορά πόσο ερωτευμένοι είναι.

Σε μία από τις φωτογραφίες του καρουζέλ συγκεκριμένα, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι μπροστά στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έμεναν (δείτε εδώ πόσο κοστίζει ένα δωμάτιο τον Αύγουστο εκεί), με εκείνη να φορά ένα τζιν σορτσάκι, πουκάμισο και πέδιλα, ενώ εκείνος φορούσε λινό πουκάμισο και παντελόνι, σε λευκό και μπεζ χρώμα.

«Summer vibes! Απίστευτες μέρες ήλιου και χαλάρωσης μαζί με πολλούς φίλους και οικογένεια», γράφει στην λεζάντα και η καλή του σχολίασε κάτω από την ανάρτηση πολλές κόκκινες καρδούλες.

Δείτε επίσης: Μητέρα δύο παιδιών από διαφορετικούς γάμους - Αυτή είναι η πρώην σύντροφός του και το πολυποίκιλο παρελθόν της


Το σχόλιο της Οικονομάκου σε ανάρτηση του Τσερέλα