Θάνος Κιούσης: Σε παραλία της Μυκόνου με την σύζυγό του και τα παιδιά τους - Το σώμα της 27χρονης χωρίς ρετούς

Με κίτρινο ολόσωμο μαγιό, άκρως εντυπωσιακή στο πλευρό του παρουσιαστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλοί είναι οι διάσημοι που επέλεξαν τη Μύκονο ως τον καλοκαιρινό τους προορισμό φέτος και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Θάνος Κιούσης με την σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού, και τα παιδιά τους. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr που κάνει τις βόλτες του στο νησί όλες αυτές τις ημέρες, τους εντόπισε, μάλιστα, σε γνωστή παραλία, την ώρα που έκαναν βουτιές στην θάλασσα όλοι μαζί.

Ο παρουσιαστής που λατρεύει το χρώμα, φορούσε ένα μπλε μαγιό και μία πορτοκαλί μπλούζα ιδανική για την παραλία ώστε να προστατεύεται και από τον ήλιο, ενώ η 27χρονη δίπλα του είχε επιλέξει να βάλει ένα κίτρινο ολόσωμο μαγιό που της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει πολύ ωραία το σώμα της, το οποίο δεν έχει δεχθεί ίχνος ρετούς ή επεξεργασίας.

Οι σπάνιες οικογενειακές στιγμές του Θάνου Κιούση στη Μύκονο

Οι τέσσερίς τους, λοιπόν, απολάμβαναν ανέμελοι το μπάνιο τους, χωρίς να έχουν αντιληφθεί πως τους τραβάει η κάμερα, με τα παιδάκια τους να τρέχουν και να παίζουν όλη μέρα στο νερό και εκείνοι να τους φροντίζουν ασταμάτητα, όπως κάθε φορά άλλωστε.

Δείτε επίσης: Σπάνια νυχτερινή έξοδος με την 27χρονη σύζυγό του - Με σατέν κορσέ και κόκκινες γυαλιστερές γόβες στην αγκαλιά του

Θάνος Κιούσης σύζυγος Παραλία

Θάνος Κιούσης σύζυγος Παραλία παιδιά

σύζυγος Θάνου Κιούση

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ίδιος πριν από λίγο καιρό, είχε αποκαλύψει για την γνωριμία του με την καλή του: «Σε μια παράσταση γνώρισα τη σύζυγό μου, ανέβηκε τυχαία στη σκηνή, γιατί μπορούσες να χορέψεις στην πίστα αν ήθελες. Είχε ανέβει μόνη της, γυρνάω και την βλέπω μπροστά μου και αυτό είναι και το πιο όμορφο στην ιστορία ότι έκανα κάνω 2-3 βήματα, της πιάνω το χέρι και εκείνη τη στιγμή βγαίνει μια φωτογραφία από την παρέα της, την οποία την έχουμε ακόμα».

«Φαινόταν ότι μου άρεσε, άρχιζα να φλερτάρω και κρυβόμουν πίσω από τον ρόλο για να δικαιολογηθεί το φλερτ. Ήταν πολύ μαγική στιγμή. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και στην τρίτη μέρα με ρώτησε κιόλας "θες να με παντρευτείς;". Μετά από 3 χρόνια πήραμε την απόφαση να κάνουμε το επόμενο βήμα. Εγώ έκανα την πρόταση, αλλά το βλέπαμε ότι πάει προς τα εκεί. Είμαστε τώρα με δύο αγόρια, έξι και πέντε ετών», ανέφερε επίσης - δείτε όμως εδώ την συνέχεια για να μάθετε τον επικό τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου.