Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Με στραφταλιζέ φόρεμα και άνοιγμα στα πλευρά & δίπλα της ο Συρίγος με πολύ φαρδιά παντελόνα στην Επίδαυρο - Τα χαμόγελα με τον πατέρα της, Γιάννη

Την καμάρωσαν πατέρας και σύντροφος στη συναυλία της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος αυτό το διάστημα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές από νησί σε νησί. Από την Αστυπάλαια βρέθηκαν στη Μύκονο (δείτε εδώ τι έκαναν ενώ τους τραβούσε η κάμερα χωρίς να το καταλαβαίνουν), ωστόσο επειδή η τραγουδίστρια παράλληλα πραγματοποιεί και κάποιες εμφανίσεις όπου τραγουδάει live, έφτασαν και στην Επίδαυρο.

Εκεί τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr στον οποίο πόζαραν και οι δύο χαμογελώντας. Δεν ήταν, όμως, μόνοι τους, αφού τους συνόδευε και ο πατέρας της καλλιτέχνιδας και ηθοποιός, Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον δημοσιογράφο και θα ήθελε να δει την σχέση με την κόρη του να προχωράει.

Καμάρωσαν την Ελεωνόρα ο Νίκος Συρίγος και ο Γιάννης Ζουγανέλης στην Επίδαυρο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με άνοιγμα στα πλευρά, μακρύ, το οποία έλαμπε από πάνω μέχρι κάτω, ενώ αίσθηση έκανε και το look του καλού της, ο οποίος σε αντίθεση με τα αυστηρά πουκάμισα και παντελόνια που τον έχουμε συνηθίσει στην τηλεόραση, αυτή τη φορά είχε επιλέξει ένα λευκό μπλουζάκι με ιδιαίτερο γιακά και μία πολύ φαρδιά παντελόνα.

Δείτε επίσης: Σε μεγάλα κέφια στα μπουζούκια - Αγκαλιές, φιλιά και πολύς χορός για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ζουγανέλη Συρίγος Επίδαυρος

Ζουγανέλης Συρίγος και Ελεωνόρα

«Με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχουμε κάνει μία ραδιοφωνική συνέντευξη και μία τηλεοπτική. Τώρα όχι, δεν θα της έκανα, μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε. Γράφω στίχους, έχω τη χαρά να έχω φτιάξει σε κομμάτια που θα τα ακούσουμε. Η Ελεωνόρα έχει πάρει στα χέρια της και έχει τραγουδήσει τραγούδια πολύ μεγάλων στιχουργών τώρα τον Νίκο Συρίγο θα τραγουδήσει; Είναι πολύ σπουδαία για να τραγουδήσει δικούς μου στίχους η Ελεωνόρα.

Θαυμάζω τα πάντα σε εκείνη. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η Ελεωνόρα έχει τον τρόπο να κάνει τον κόσμο καλύτερο και τους ανθρώπους που είναι δίπλα της καλύτερους. Στο μυαλό μου το έχω ότι είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός. Το μυαλό μου και η ψυχή μου έχουν ανοίξει μαζί της. Διαφωνούμε πολλές φορές στον τρόπο που τοποθετούμαι εγώ και μου το λέει ότι δεν χρειάζεται να είσαι τόσο έντονος και τόσο αδιάλλακτος στις απόψεις σου. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της διαδικασίας όλης αυτής του γάμου. Το θέμα είναι να είσαι καλά», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Νίκος Συρίγος για εκείνη.