Άντζελα Δημητρίου: Γενέθλια για τη Λαίδη και έσβησε μία τριώροφη τούρτα γεμάτη με φωτογραφίες της!

Πώς θα το γιορτάσει τις επόμενες μέρες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/angeladimitriou_official
Instagram/angeladimitriou_official

Η Άντζελα Δημητρίου γιόρτασε τα γενέθλιά της χθες (14/8) με ένα εντυπωσιακό πάρτι, έχοντας δίπλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου, χαμογελαστή και γεμάτη χαρά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους έκαναν τη μέρα της ξεχωριστή με τις θερμές ευχές τους.

Η τούρτα που έσβησε έκλεψε την παράσταση, καθώς είχε τρεις ορόφους, το όνομά της στην κορυφή, στολισμένη με μια κορώνα και διάφορες φωτογραφίες της από τα χρόνια της στο τραγούδι!

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων της εγγονής της – Περήφανη γιαγιά

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Άντζελας Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου μοιράστηκε στιγμές από το grande πάρτι της μέσω από μία σειρά από stories και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έδειξε τόσο την τούρτα όσο και τα γλυκά που ήταν στολισμένα με το πρόσωπό της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η τραγουδίστρια έγραψε: «Όσα χρόνια και να περνάνε σημασία έχει να παραμένεις γερός, δυνατός άνθρωπος και με αγαπημένα άτομα δίπλα σου. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας!»

Άντζελα Δημητρίου γενέθλια
Instagram/angeladimitriou_official
Άντζελα Δημητρίου γενέθλια
Instagram/angeladimitriou_official

Πώς θα το γιορτάσει

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα απ' το ξεχωριστό πάρτι, η Άντζελα Δημητρίου έχει και 2ο γύρω εορτασμών. Η τραγουδίστρια ετοιμάζει ταξίδι για την Αντίπαρο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, έχοντας στο πλευρό της τους δικούς της ανθρώπους. Θυμίζουμε ότι πλέον οι σχέσεις με την κόρη της έχουν επανέλθει, με τις δύο γυναίκες να χαίρονται την κάθε στιγμή μαζί.