Ελένη Τσολάκη – Μας συστήνει τη γλυκύτατη μαμά της: «Ο Άγγελος της ζωής μου, ο φύλακας μου, το λιμάνι μου»

Είναι ίδιες!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ακόμα έναν λόγο να γιορτάζει έχει σήμερα η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια, μοιράστηκε πριν από λίγη ώρα μία φωτογραφία με τη μητέρα της, η οποία γιορτάζει σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Όπως ανέφερε, είναι ο φύλακας άγγελός της και ο άνθρωπος στον οποίο εμπιστεύεται τα πάντα.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, η χαρακτηριστική τους ομοιότητα. Ακόμα και αν δεν το έλεγε, είναι ξεκάθαρο ότι η γυναίκα δίπλα στην Ελένη Τσολάκη είναι η μητέρα της, με μόνη διαφορά το χρώμα των μαλλιών τους.

Δείτε επίσης: Οργισμένη η Ελένη Τσολάκη: «Ντροπή σας! Κάθε χρόνο ο ίδιος πόνος μπροστά σε αυτές τις τραγικές εικόνες»

Η φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη με τη μητέρα της

«H μοναδική μου Μαρία! Ο Άγγελος της ζωής μου, ο φύλακας μου, το λιμάνι μου γιορτάζει σήμερα κ μαζί της γιορτάζει όλος ο κόσμος! Να χαίρεστε όσους αγαπάτε κ σας αγαπούν! Με υγεία κάθε Παναγιά όλοι μαζί!» έγραψε η Ελένη Τσολάκη, εκφράζοντας την απέραντη ευγνωμοσύνη και την αγάπη που νιώθει για τη μητέρα της.

Η ανάρτηση συγκίνησε πολλούς από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να στείλουν τις δικές τους ευχές για την εορτάζουσα Μαρία, καθώς και να ανταποδώσουν τα θερμά λόγια της Ελένης. Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την οικογένεια της παρουσιάστριας, καθώς και για εκατομμύρια Έλληνες που γιορτάζουν το «Πάσχα του καλοκαιριού» ανά την επικράτεια.