Ελένη Μενεγάκη: Χαμογελαστή και ανανεωμένη στέλνει τις ευχές της για τον Δεκαπενταύγουστο

Η παρουσιάστρια δεν θα επιστρέψει στην TV του χρόνου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/elenimenegaki
instagram/elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη έστειλε τις θερμότερες ευχές της στους ακολούθους της για τον Δεκαπενταύγουστο. Μέσα από τα social media, η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια όμορφη φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές και συνόδευσε την ανάρτησή της με λόγια γεμάτα ευγνωμοσύνη και αγάπη.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες περίπου, η «ωραία Ελένη» της τηλεόρασης έκανε αποχή από τα social media. Μάλλον της βγήκε σε καλό, αφού στη νέα της ανάρτηση είναι εμφανώς ανανεωμένη και ξεκούραστη μετά από μία γεμάτη χρονιά στην καθημερινή της εκπομπή.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Το έχει στο σπίτι στα Μελίσσια και στην Άνδρο για τύχη - Το φυτό που φέρνει πλούτο, ευτυχία και αγάπη

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για τον Δεκαπενταύγουστο

«Χρόνια πολλά», έγραψε λακωνικά η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγη ώρα, κάνοντας μία επανεμφάνιση στο Instagram. Η παρουσιάστρια ποζάρει με φόντο το φυσικό τοπίο και χαμογελάει με αυτοπεποίθηση.

Η ανάρτηση της συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια, με τους θαυμαστές της να ανταποδίδουν τις ευχές, να εκφράζουν την αγάπη τους και να τη ρωτούν πού βρισκόταν αυτό το διάστημα. Η Ελένη, η οποία φημίζεται για την αμεσότητα και την ειλικρίνειά της, συνεχίζει να αποτελεί μια σταθερή αξία στον χώρο της ψυχαγωγίας, παρά το γεγονός ότι την επόμενη χρονιά θα απέχει από την τηλεόραση.

Ελένη Μενεγάκη

«Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ»

«Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, το οποίο είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο.

Και μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σε φέρει κοντά, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα και ας μην τους βλέπεις, ας βλέπουν αυτοί από μακριά, αλλά πάντα δίπλα.

Να είστε καλά, να περνάτε ωραία και όταν πέφτετε να βρίσκετε ανθρώπους, προγράμματα, φίλους που σας κάνουν να χαμογελάτε. Να χαμογελάτε ρε παιδιά, γιατί είναι υγεία. Να είστε καλά», είπε η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή.