Χαρά Μάτα Γιαννάτου – Παραδέχεται για πρώτη φορά τη σχέση της: «Είμαι με έναν άνθρωπο του ίδιου χώρου»

Είναι μαζί 12 χρόνια και δεν το ήξερε κανείς

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική της ζωή κρατάει η Χαρά Μάτα Γιαννάτου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά «Κόκκινο ποτάμι» του Open, ενώ από την επόμενη χρονιά θα συμμετέχει στη «Διάφανη Αγάπη» του Alpha.

Με αυτή την αφορμή, η Χαρά Μάτα Γιαννάτου παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σχέση της με τον συνάδελφό της, Γιάννη Νιάρρο, με τον οποίο είναι μαζί 12 χρόνια, αλλά μόλις πρόσφατα έγινε γνωστό.

Η Χαρά Μάτα Γιαννάτου μιλάει για τον Γιάννη Νιάρρο

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον Γιάννη Νιάρρο, η Χαρά Μάτα Γιαννάτου δήλωσε: «Πολλές φορές αναρωτιέμαι πώς θα ήταν να είμαι με έναν άνθρωπο που κάνει κάτι τελείως διαφορετικό. Πιστεύω ότι υπάρχουν ευκολίες και δυσκολίες και στις δυο περιπτώσεις. Σημαντικό ρόλο παίζουν οι ισορροπίες που φτιάχνει το ίδιο το ζευγάρι και καλείται να διαχειριστεί καταστάσεις. Μπορεί για κάποιους να είναι τέλειο και για άλλους υπερβολικά προβληματικό, αντίστοιχα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν δύο άνθρωποι βρίσκονται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, υπάρχει σίγουρα μια ευκολία στο γεγονός ότι ο άλλος καταλαβαίνει απόλυτα τι σημαίνει να έχεις άγχος με τη δουλειά σου και να μπορείς να επικοινωνήσεις το πρόβλημά σου στο 100%. Εγώ για να είμαι τόσο καιρό με έναν άνθρωπο, που είναι του ίδιου χώρου, δείχνει ότι στη δική μας περίπτωση τα πράγματα βαίνουν καλώς».

Συγκατοικούν στην Κυψέλη

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Realnews, οι δυο ερωτευμένοι μοιράζονται το σπίτι τους στην Κυψέλη με τη σκυλίτσα τους Ζουλού, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με φίλους, ενώ αγαπημένη τους κοινή δραστηριότητα είναι το μαγείρεμα. Όπως έχει δηλώσει η Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, η συνεργασία στην Τέχνη εξαρτάται από το κάθε ζευγάρι, και για εκείνη δεν αποτελεί πρόβλημα, ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζονται από τη δραματική σχολή.

Έχουν συναντηθεί στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία «Brando with a glass eye» του Αντώνη Τσώνη, καθώς και στο θέατρο, στην παράσταση «ΝΥΞ, Λος ιστορίας περίεργας»