Χρήστος Μάστορας - Συγκινεί η αφιέρωση στην πατέρα του: «Ένας σούπερ ήρωας που δεν φορούσε μπέρτα»

Είχε χθες τα γενέθλιά του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Χρήστος Μάστορας άνοιξε την καρδιά του μπροστά σε χιλιάδες θεατές, συγκινώντας το κοινό κατά τη διάρκεια της συναυλίας του με τις ΜΕΛΙSSES στην Καβάλα, στο κατάμεστο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Η αφορμή για τη συγκινητική στιγμή ήταν τα γενέθλια του πατέρα του, Άλφρεντ. Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης δεν δίστασε να μοιραστεί με το κοινό τα συναισθήματά του, αφιερώνοντάς του ένα από τα πιο ιδιαίτερα τραγούδια, το «Αχ Ελλάδα».

Δείτε επίσης: Ρίγη συγκίνησης από τον Χρήστο Μάστορα - Η στιγμή που τραγουδάει το "Αγριολούλουδο" του Καζαντζίδη

Η αφιέρωση του Χρήστου Μάστορα στον πατέρα του

«Απόψε είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά. Σαν σήμερα, το 1961, γεννήθηκε ένας πραγματικός σούπερ ήρωας. Δεν φορούσε τη μπέρτα του Superman, ούτε μάσκα για να κρύψει την ταυτότητά του. Όμως, λόγω αυτής της ταυτότητας, στα ξένα ήταν Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος.

Η υπερδύναμή του ήταν το ατρόμητο θάρρος του, η άβολη ειλικρίνεια του, οι αστείρευτες γνώσεις του και το μισό τσιγάρο στο στόμα, που σε προειδοποιούσε να μην παίξεις μαζί του και καείς. Μου έμαθε να μη φοβάμαι. Να αμφισβητώ τα πάντα, αλλά και να σέβομαι. Μου δίδαξε τι σημαίνει καλή μουσική.

Χρόνια πολλά, μπαμπά. Αυτό το τραγούδι στο αφιερώνω από καρδιάς, γιατί εσύ μου γνώρισες τον Νίκο Παπάζογλου», είπε συγκινημένος ο Χρήστος Μάστορας από τη σκηνή.