Τατιάνα Στεφανίδου & Νίκος Ευαγγελάτος: Εξόρμηση στον Κάλαμο με τον μεγάλο γιο του δημοσιογράφου - Ίδιος ο πατέρας του! (Φωτογραφία)

Περνούν μαζί τον Δεκαπενταύγουστο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλοκαιρινές διακοπές για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο, που φροντίζουν να αξιοποιούν αυτές τις μέρες όσο γίνεται περισσότερο, πριν τους καλέσουν πίσω στην Αθήνα οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Πριν από λίγη ώρα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μοιράστηκε μάλιστα ορισμένα στιγμιότυπα από την πρόσφατη εξόρμησή τους.

Την ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, η Τατιάνα Στεφανίδου επισκέφθηκε μια εκκλησία στον Κάλαμο, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, και τον μεγαλύτερο γιο του δημοσιογράφου. Ο Λάμπης είναι γιος του Νίκου Ευαγγελάτου από τον πρώτο του γάμο με την αθλητικογράφο Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και μοιάζει απίστευτα στον πατέρα του, κάτι που σχολιάζουν συχνά όσοι τους γνωρίζουν.

Δείτε επίσης: Τατιάνα Στεφανίδου: Φωτογραφίες από το σπίτι "παλάτι" που μένει με τον Ευαγγελάτο στην Κηφισιά - Με vintage έπιπλα και σικάτη διακόσμηση

Η οικογενειακή φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Μετά τη λειτουργία, η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία από το προαύλιο της εκκλησίας, όπου ποζάρει χαμογελαστή πλάι στον σύζυγό της και τον γιο του. Η σχέση της με τον Λάμπη είναι πολύ καλή, και αυτό φαίνεται και στις όμορφες οικογενειακές στιγμές που περνούν μαζί.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η Τατιάνα Στεφανίδου, αποτυπώνοντας αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος Λάμπης Ευαγγελάτος

«Όσα χρόνια και να περάσουν, ο πατριός δεν θα γίνει ποτέ πατέρας και η μητριά δεν θα γίνει ποτέ μητέρα. Έτσι λοιπόν, για να μπορέσουν να διατηρηθούν οι ισορροπίες, δεν πρέπει να ποτέ να μαλώσεις το παιδί του άντρα σου», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Τατιάνα Στεφανίδου απαντώντας σε σχετική ερώτηση που αφορούσε στον γιο του Νίκου Ευαγγελάτου απο τον πρώτο του γάμο με την αθλητική συντάκτρια, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Η παρουσιάστρια, φαίνεται πως τηρεί αυτούς τους άγραφους κανόνες με μεγάλη ευλάβεια και καταφέρνει να κρατά τις ισορροπίες, έχοντας παντρευτεί σε έναν «κεραυνοβόλο» έρωτα το σύζυγό της. Οι σχέσεις τόσο της ίδιας όσο και των δυο παιδιών της με τον γιο του Νίκου Ευαγγελάτου, Λάμπη είναι εξαιρετικές και αυτό φαίνεται στις δημόσιες εξόδους τους. Η οικογένεια είναι ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται σε κάθε δημόσια έξοδό της.