Σάκης Κατσούλης - Το τρυφερό μήνυμα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Η Παναγία να φωτίζει τον δρόμο σου»

Το ζευγάρι είναι στη Σκόπελο αυτές τις μέρες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δεκαπενταύγουστος σήμερα με χιλιάδες Χριστιανούς σε όλη την επικράτεια να γιορτάζουν το «Πάσχα του καλοκαιριού» και την ονομαστική τους εορτή. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη να της εύχεται «χρόνια πολλά» με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Το ζευγάρι βρίσκεται στη Σκόπελο αυτές τις μέρες. Σάκης και Μαριαλένα απολαμβάνουν μαζί το καλοκαίρι τους σε όλη την επικράτεια και χαίρονται τον έρωτά τους που αναζωπυρώθηκε μετά την κοινή τους συμμετοχή στο Survivor.

Δείτε επίσης: Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απάντησαν για το Survivor, το Exatlon και έφυγαν για «καυτές» διακοπές

Οι ευχές του Σάκη Κατσούλη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τη γιορτή της

Ο Σάκης Κατσούλης δεν έχασε την ευκαιρία να ευχηθεί χρόνια πολλά στη σύντροφό του, Μαριαλένα, μέσω μιας γλυκιάς ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά με φόντο τη θάλασσα, με τον ίδιο να συνοδεύει την εικόνα με ένα ιδιαίτερο μήνυμα. «Δεκαπενταύγουστος, η μεγάλη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, μια ημέρα χαράς και ευλογίας για όλους τους Έλληνες. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους εορτάζοντες η Παναγία να σας προστατεύει και να σας χαρίζει πάντα την ευλογία της και στη δική μου, Μαρία – Ελένη, υγεία, αγάπη, όμορφες στιγμές και η Παναγία να φωτίζει πάντα το δρόμο σου!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης, εκφράζοντας την αγάπη και τη στήριξή του στη Μαριαλένα.

Σάκης Κατσούλης ευχές σε Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Αν και πολλές φορές έχουν ερωτηθεί για το ενδεχόμενο ενός γάμου πάντως, δεν έχουν δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση. «Έχουν περάσει πέντε χρόνια, έχουμε μεγαλώσει μαζί με τον Σάκη, είναι στο χέρι του πότε θα γίνει η πρόταση. Τα περισσότερα δημοσιεύματα που έχουν βγει για εμάς λένε ότι είμαι εγκυμονούσα. Γενικά δεν δίνουμε καθόλου σημασία. Αυτά δεν είναι προβλήματα που πρέπει να μας επηρεάζουν στην καθημερινότητά μας, κοιτάμε μόνο να είμαστε καλά, εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι. Πάντα θα λένε, αλλά δεν με απασχολεί καθόλου», δήλωνε η Μαριαλένα πρόσφατα.