Μαρίνα Σάττι: Έπεσαν unfollow με συνάδελφό της μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του για εκείνη

Δεν του το συγχώρησε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η ένταση από τη φετινή Eurovision φαίνεται να συνεχίζεται, με νέες ανατροπές να έρχονται στο φως. Αν και ο μουσικός διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί εδώ και μήνες, το παρασκήνιο γύρω από αυτόν παραμένει ζωντανό και αυτή τη φορά έχει για πρωταγωνίστρια τη Μαρίνα Σάττι.

Ο Κροάτης καλλιτέχνης Baby Lasagna, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με πρόσφατες δηλώσεις του σε κροατικό μέσο, σχολιάζοντας την αντίδραση της ελληνικής και ιρλανδικής αποστολής καθώς και του νικητή Nemo απέναντι στο Ισραήλ, την οποία χαρακτήρισε υπερβολική.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Δικαίωση για τον Ολλανδό Joost Klein μετά τις κατηγορίες για επίθεση σε γυναίκα

Τι δήλωσε ο Bambie Thug για τη Μαρίνα Σάττι

Συγκεκριμένα, ο Baby Lasagna έθεσε στο στόχαστρό του τη Μαρίνα Σάττι, το Nemo, και το Bambie Thug, εκφράζοντας την απορία του γιατί οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες έδειξαν τόσο έντονη δυσαρέσκεια απέναντι στην Ισραηλινή εκπρόσωπο.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, η κατάσταση εκτραχύνθηκε όταν μέλος της ισραηλινής αποστολής φέρεται να τραβούσε βίντεο χωρίς άδεια, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του Bambie Thug.

«Το Bambie άρχιζε να φωνάζει “Μην με βγάζεις βίντεο!”, φώναζε σαν άγριο σκυλί. Και φώναζε ότι είναι μια «γιορτή αγάπης και ειρήνης» καθώς έκλαιγε… όλοι σοκαριστήκαμε. Προσωπικά δάγκωσα τα χείλη μου προσπαθώντας να μην γελάσω. Μιλούσε για αγάπη και ειρήνη ενώ φώναζε και νευρίαζε, αχρείαστο δράμα. Δεν ξέρω γιατί το Bambie, η Μαρίνα Σάττι και το Nemo ήταν τόσο αναστατωμένοι με την Ισραηλινή αποστολή. Δεν ήταν τόσο ενοχλητικοί, τουλάχιστον από ό,τι είδα εγώ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Baby Lasagna.

Άμεση αντίδραση από τη Μαρίνα

Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι δεν άργησε να έρθει, καθώς έκανε unfollow τον Baby Lasagna στο Instagram, ακολουθώντας το παράδειγμα των συναδέλφων της Nemo και Bambie Thug. Αντίστοιχα, ο Baby Lasagna απέκλεισε επίσης τους τρεις καλλιτέχνες από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαρίνα Σάττι έκανε μπλοκ τον Baby Lasagna
Ο Baby Lasagna έκανε μπλοκ τη Μαρίνα Σάττι