Μιμή Ντενίση – Ξεχωριστή μέρα για την κόρη της Μαριτίνα: «Το κοριτσάκι μου με κάνει περήφανη!»

«Είμαι πολύ τυχερή που ήρθες στη ζωή μου», της λέει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τους απανταχού Χριστιανούς, αλλά ακόμα περισσότερο για τη Μιμή Ντενίση. Η κόρη της, Μαριτίνα, γιορτάζει τον Δεκαπενταύγουστο με την πρωταγωνίστρια να της εύχεται και δημόσια με μία κοινή τους φωτογραφία.

Στο μήνυμα που έστειλε η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε στη μητέρα της, μάλιστα, που είχε το ίδιο όνομα και έχει φύγει πλέον από τη ζωή. Παράλληλα δεν κρύβει πόσο περήφανη την έχει κάνει η νεαρή Μαριτίνα, με την οποία απολαμβάνουν αυτή την περίοδο τις διακοπές τους στο εξοχικό της Ντενίση στον Θεολόγο.

Δείτε επίσης: Μιμή Ντενίση: Με μαγιό στον κήπο του εξοχικού της στον Θεολόγο - Αποθέωση στο Instagram για το σώμα της στα 71 της χρόνια

Το μήνυμα της Μιμής Ντενίση για την κόρη της Μαριτίνα που γιορτάζει

«Η Παναγία ήταν πάντα η προστάτης του σπιτιού μας! Ήταν η μέρα της μεγάλης γιορτής Της γιορτής της μητέρας μας. Και το όνομα της πήρε η πολυαγαπημένη εγγονή της η Μαρτίνα. Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου που μου έχει δώσει μόνο χαρές και με κάνει περήφανη όλο και περισσότερο», έγραψε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

«Χρόνια πολλά θησαυρέ μου! Είμαι πολύ τυχερή που ήρθες στην ζωή μου! Και είμαι σίγουρη πως η υπέροχη μανούλα μου γιορτάζει μαζί μας από τον ουρανό!! Χρόνια πολλά σε όλες κ όλους που γιορτάζουν σήμερα !! Δείξτε την αγάπη σας στους αγαπημένους σας γιατί μόνο η αγάπη μας δίνει δύναμη σε τέτοιες εποχές», κατέληξε η Μιμή Ντενίση στο μήνυμά της για τον Δεκαπενταύγουστο.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε με την κόρη της:

Η Μιμή Ντενίση δεν κρύβει την αγάπη για την κόρη της, με την οποία μοιράζονται συχνά φωτογραφικά στιγμιότυπα. «Αγάπη της ζωής μου» την έχει χαρακτηρίσει μεταξύ άλλων, ενώ από πέρσι έχει ακόμα έναν λόγο να νιώθει περήφανη για εκείνη. Η Μαριτίνα έχασε πολλά κιλά με ισορροπημένη διατροφή και γυμναστική, με τα αποτελέσματα να μιλούν από μόνη τους.