Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Πήραν την ευχή της Παναγίας για την κόρη τους Ιωάννα Μελωδία

Η μικρή σαράντισε και την ευλόγησε ο άνθρωπος που τους πάντρεψε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Πήραν την ευχή της Παναγίας για την κόρη τους Ιωάννα Μελωδία

Στον έβδομο ουρανό πετούν τον τελευταίο ενάμιση μήνα περίπου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, από την ημέρα δηλαδή που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Ιωάννα Μελωδία. Η μικρή σαράντισε και πλέον μπορεί να ακολουθεί τον μπαμπά και τη μαμά στις εξορμήσεις τους, ενώ κι εκείνοι με τη σειρά τους ανυπομονούν να ανακαλύψουν ξανά τον κόσμο μαζί της.

Εφόσον και οι δύο πιστεύουν βαθιά στον Θεό, ένεκα και της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει την ευχή της Παναγίας. Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση πήγαν στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό, εκεί όπου ένωσαν τις ζωές τους πριν από δύο χρόνια, κρατώντας αγκαλιά αυτή τη φορά τον καρπό του έρωτά τους.

Δείτε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η κόρη του είναι ίδια ο μπαμπάς της - Η φωτογραφία να χαμογελάει στην αγκαλιά του

«Σαραντίσαμε Δεκαπενταύγουστο και πήραμε την ευχή με την ευλογία της Παναγίας μας στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα που παντρευτήκαμε πριν από 2 χρόνια. Χρόνια πολλά Κύπρος! Χρόνια πολλά Ελλάδα! Καλή δύναμη σε όλους με υγεία», σημείωσε σε story του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Μαυρίκιος Μαυρικίου ευχή Παναγίας

Συγκινημένοι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση

Στον Ιερό Ναό χοροστατούσε ο άνθρωπος που τους πάντρεψε εκείνη την ημέρα, ο πατήρ Μιχάλης. Εκείνος ήταν που έδωσε την ευχή της Παναγίας στη μικρή Ιωάννα Μελωδία, με τους γονείς της να ζουν συγκινημένοι αυτή την ιερή στιγμή. Τα στιγμιότυπα κατέγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με την Ιλάειρα Ζήση να παραλαμβάνει τη μικρή μετά το τέλος της Λειτουργίας. Αξίζει να σημειωθεί πως έμεινε ήσυχη στην αγκαλιά του ιερέα, για όσο κράτησε η τελετή.

Ο καλλιτέχνης με τη σύντροφό του πήγαν για φαγητό μετά, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να δείχνει τις ικανότητές του στο ψήσιμο αυτή τη φορά, ετοιμάζοντας τρία λαχταριστά κοντοσούβλια και να εύχεται χρόνια πολλά σε όλους. «Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και αν δεν έχετε να αποκτήσετε σύντομα», σημείωσε στο μήνυμά του για τον Δεκαπενταύγουστο.