Μαριάντα Πιερίδη – Γιορτάζει με τον νέο της σύντροφο και εύχεται: «Χρόνια μας πολλά καρδιά μου»

Βρήκε ξανά τον έρωτα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Μαριάντα Πιερίδη έχει πλέον δύο λόγους να χαίρεται κάθε Δεκαπενταύγουστο, καθώς δεν είναι μόνο η δική της ονομαστική εορτή, αλλά και του ανθρώπου που επέλεξε να έχει στο πλευρό της. Ο σύντροφός της, Πάνος Ιωάννου, έχει επίσης σήμερα (15/8) την τιμητική του, με την παρουσιάστρια και τραγουδίστρια να γιορτάζει αυτήν την ιδιαίτερη περίσταση στο πλευρό του.

Αγκαλιασμένοι με φόντο τη θάλασσα θα περάσουν αυτή τη μέρα η Μαριάντα Πιερίδη και ο Πάνος Ιωάννου, με εκείνη να κάνει μία ανάρτηση μαζί του, προκειμένου να του ευχηθεί. Λίγο μετά το μεσημέρι της 15ης Αυγούστου, ανέβασε συγκεκριμένα ένα story με ένα κοινό τους στιγμιότυπο και ευχήθηκε: «Χρόνια μας πολλά καρδιά μου».

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη: Μετά το Summer's Cool επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση – Με ποιον καλλιτέχνη θα συνεργαστεί

Μαριάντα Πιερίδη Πάνος Ιωάννου

Γιορτάζει και η Μαριάντα Πιερίδη σήμερα

Θυμίζουμε πως σήμερα γιορτάζει και η ίδια, και έκανε ξεχωριστή ανάρτηση με ένα μωβ φόρεμα, έξω από το στούντιο του «Summer's Cool», της εκπομπής που παρουσιάζει. «Καλημέρα και χρόνια μας πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουμε σήμερα! Όλα τα όμορφα του κόσμου, μικρά ή μεγάλα, να είναι γεμάτα από χαρά και αγάπη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μαριάντα Πιερίδη.

Τι δήλωνε για τον σύντροφό της

Τελείως διαφορετική θα είναι η φετινή ονομαστική της εορτή, καθώς θα τη γιορτάσει στο πλευρό του αγαπημένου της. Ο Πάνος Ιωάννου άλλαξε τα δεδομένα για τη Μαριάντα Πιερίδη, κάτι που δεν έχει κρύψει και η ίδια.

«Μετά το χωρισμό μου πίστευα πως θα είμαι μόνη. Ήταν κάτι που είχα αποφασίσει και το είχα αποδεχτεί και ξαφνικά ήρθε ο Πάνος και όλα άλλαξαν», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μαριάντα Πιερίδη, για να συμπληρώσει: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο καλός και καμιά φορά με ρωτάει “γιατί δε με εμπιστεύεσαι”, του απαντώ πως μου είναι δύσκολο να αποδεχτώ ότι μπορεί να είναι τόσο καλός».