Βαρύ πένθος για γνωστό ποδοσφαιριστή - Η θλιβερή ανακοίνωση

«Σύσσωμη η Ομοσπονδία στέκεται δίπλα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βαρύ πένθος για γνωστό ποδοσφαιριστή - Η θλιβερή ανακοίνωση

Θρήνος σκορπίστηκε την Πέμπτη 15 Αυγούστου με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, καθώς έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ο πατέρας πολύ αγαπημένου πρώην ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος έχει μείνει αξέχαστος για τις στιγμές του στα γήπεδα, υπήρξε άσος του Παναθηναϊκού και πλέον είναι βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο επιτελείο της Εθνικής ομάδας.

Η ανακοίνωση δεν αναφέρει λεπτομέρειες, ωστόσο είναι ένας τρόπος να εκφράσουν οι συνεργάτες του την στήριξή τους προς εκείνον για τον χαμό του Απόστολου Σαλπίγγίδη, αλλά και σε ολόκληρη την οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του πατέρα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη

«Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και τα μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΠΟ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και την οικογένειά του για την απώλεια του πατέρα του, Απόστολου. Σύσσωμη η Ομοσπονδία στέκεται δίπλα στον Γενικό Αρχηγό της Εθνικής Ανδρών και επί σειρά ετών μέλος της και συμπαραστέκεται στο πένθος του».

Δείτε επίσης: Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε και το ανακοίνωσε ο αδερφός της - «Άφησε σήμερα την τελευταία της δύσκολη ανάσα»

Ανακοίνωση για τον θάνατο του πατέρα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 18 Αυγούστου 1981 και είναι Έλληνας πρώην διεθνής επιθετικός ποδοσφαιριστής. Έχει αγωνιστεί κυρίως στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό για τέσσερα χρόνια (2006-2010), ενώ ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής Ελλάδας από το 2005 έως το 2014, της οποίας υπήρξε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκόραρε σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, εναντίον της Νιγηρίας και ο πρώτος που έχει σκοράρει σε τελική φάση τόσο ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσο και ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Είναι ο πρώτος σκόρερ των ελληνικών συλλόγων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις έχοντας σημειώσει 30 τέρματα. Επίσης, κατέχει το ρεκόρ του μοναδικού ποδοσφαιριστή που έχει σκοράρει σε δύο τελικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος μικτών ομάδων Παίδων (1996 και 1997)

Πηγή: Βικιπαίδεια