Καφέ της Χαράς: Παντρεύτηκε Ρώσο, μετακόμισε στη Μόσχα και χώρισε - Πού είναι σήμερα και με τι ασχολείται η «Γωγώ»

18 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Παντρεύτηκε Ρώσο, μετακόμισε στη Μόσχα και χώρισε - Πού είναι σήμερα και με τι ασχολείται η «Γωγώ»

Μία από τις ηθοποιούς που έκαναν το Καφέ της Χαράς μοναδικό είναι η Ελένη Λιάσκα, η οποία υποδυόταν την Γωγώ, την κόρη του φούρναρη Λευτέρη Πουλόπουλου και της Κανέλλας, η οποία στα 16 της ερωτεύτηκε τον συμμαθητή και συγχωριανό της Μπίλη και κατέληξαν παντρεμένοι με παιδί.

Η ίδια δεν επέστρεψε στο sequel της σειράς που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγα χρόνια και το κοινό έμεινε να αναρωτιέται που βρίσκεται και με τι ασχολείται σήμερα. Μέσα σε αυτά τα 18 χρόνια που πέρασαν από το τέλος του σίριαλ η ζωής της άλλαξε πολλές φορές.

Δείτε επίσης: Δεν μοιάζει πολύ με τον χαρακτήρα τότε - Πώς είναι σήμερα ο Γιάννος Φατσέας από τη σειρά Καφέ της Χαράς

Πώς είναι σήμερα και που βρίσκεται η Γωγώ από το Καφέ της Χαράς

Γνώρισε και ερωτεύτηκε έναν Ρώσο, τον Σεργκέι, με τον οποίο μετακόμισε στην Μόσχα και σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2018 στην εφημερίδα Espresso είχε εξομολογηθεί: «Ζω πλέον μόνιμα στη Μόσχα, στη Ρωσία, τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Είμαι παντρεμένη εδώ. Ο άντρας μου είναι Ρώσος και ονομάζεται Σεργκέι. Γνωριστήκαμε στη Ρόδο και είναι ο έρωτας της ζωής μου. Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια μαζί».

Παρόλα αυτά, τα επόμενα έξι χρόνια τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και τελικά το ζευγάρι χώρισε. Έκτοτε η ηθοποιός επέστρεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα όπου ζει μόνιμα και ασχολείται ξανά με την υποκριτική. Επαγγελματικά, ωστόσο, ασχολείται και με το μακιγιάζ, ενώ ερασιτεχνικά παίζει και μπουζούκι.

Πλέον είναι 40 χρονών, ωστόσο όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media της, ο χρόνος δεν την αγγίζει, καθώς είναι ίδια με το κοριτσάκι που υποδυόταν τότε. Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια και προσπαθεί να κάνει όσο περισσότερα μπορεί.

Δείτε επίσης: Πως είναι σήμερα ο Αστέρης Νεγρεπόντης - Με κοιλιακούς φέτες και λευκά μούσια και μαλλιά (Φωτογραφίες)