Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Περίεργο καλοκαίρι... Ανάμεικτα συναισθήματα» - Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Οι σκέψεις και τα συναισθήματά της ανήμερα των γενεθλίων της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αντιγόνη Κουλουκάκου
Instagram / Αντιγόνη Κουλουκάκου

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχει σήμερα, Πέμπτη 15 Αυγούστου, τα γενέθλιά της και τα γιορτάζει με τον πιο μοναδικό τρόπο. Στην αγκαλιά του γιου της, ο οποίος ήρθε στη ζωή πριν από περίπου πέντε μήνες και την άλλαξε για πάντα, προς το καλύτερο!

Δημοσίευσε, μάλιστα, μερικές φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους για τον γιο της, την νέα της καθημερινότητα, αλλά και για όσα συμβαίνουν στον κόσμο τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε επίσης: Τους χάζευε αγκαλιασμένους - Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της & πατέρας του νεογέννητου γιου τους

Η ανάρτηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου με τον γιο της ανήμερα των γενεθλίων της

«Η αγκαλιά σου ο κόσμος μου όλος, VITA MIA!

Φέτος τα γενέθλια μου μας βρίσκουν έτσι.. δεν θα μπορούσα να ζητήσω μεγαλύτερο δώρο από εσένα. Πέρυσι σε είχα στη κοιλιά μου κ φέτος στην αγκαλιά μου κ ναι, γελάμε δυνατά!

Ο Δεκαπενταύγουστος μας βρίσκει στην Αθήνα. Ξαφνικά παύει να υπάρχει μέρος αγαπημένο κ πιο ευτυχισμένο οπουδήποτε αλλού που δεν είναι μαζί σου. Το χαμόγελο κ το γέλιο σου. Τα μάτια σου που λάμπουν από περιέργεια κ οι πρώτοι σου ήχοι που ακούγονται ήδη σαν λέξεις #mammabear .

Η αγαπημένη ευχή πλέον είναι να μου εύχονται να έχω την υγεία μου να σε βλέπω, να σε χαίρομαι, να ζω να μεγαλώνεις. Κ εγώ με τη σειρά μου, εύχομαι να είσαι πάντα υγιής κ να μεγάλωνες όπως επιθυμείς κ αγαπάς. Η μανούλα σε λατρεύει, σε καμαρώνει κ είναι στο πλευρό σου, πάντα.

Κάπου εδώ το social detox έκανε ένα break .. Καμιά φορά πιάνω τον εαυτό μου να αλλάζει γνώμη πιο εύκολα από παλιά, η ζωή έχει έναν άλλον ρυθμό πλέον, η ευτυχία είναι ένας παιδικός προτζέκτορας με νανούρισμα κ αστεράκια που λαμπυρίζουν στο ταβάνι. Ένας καινούριος κόσμος .. ο ίδιος είναι, αλλά μέσα απτά μάτια σου κάθε μέρα είναι κ ένας καινούριος όμορφος κόσμος. Το La Vita è Bella τώρα πλέον έχει πραγματικό νόημα.

Περίεργο καλοκαίρι.. φωτιές όπως ποτέ άλλοτε, κόσμος σε απόγνωση κ κόσμος στο καλοκαίρι του με όλη τη σημασία της λέξης, ελληνικό νησί ήλιος κ μπάνια όλη μέρα. Πολλοί το λένε ζωή.. το δυστυχώς κ το ευτυχώς πάνε πάντα παρέα.

Ανάμεικτα συναισθήματα είχα, δε σας το κρύβω, αλλά δεν θέλω οι ενοχές να επισκιάσουν την ευτυχία μου. Η ζωή όντως είναι φτιαγμένη από χαρές κ λύπες κ όσο μεγαλώνουμε κ οι λύπες των άλλων γίνονται λίγο περισσότερο δικές μας όπως κ οι χαρές γιγαντώνονται.

Κ τι ενδιαφέρει τον κόσμο που εγώ έχω γενέθλια κ ένα μωρό..?! Δεν έχω απάντηση γι' αυτό.. Για εμένα πάντα η χαρά του άλλου έδινε μια διπλή χαρά κ μια ελπίδα να εστιάζω στα όμορφα κ θετικά της ζωής κ να παίρνω δύναμη. Οι άνθρωποι είμαστε μια αλυσίδα σε αυτό τον κόσμο.. απλώς ο καθένας επιλέγει που θέλει να ανήκει. Όλοι όμως -ανεξαρτήτως- επηρεαζόμαστε κ επηρεάζουμε ο ένας τη ζωή του άλλου.

Να έχετε ένα υπέροχο Δεκαπενταύγουστο με ότι σας δίνει χαρά ευτυχία γέλιο αγάπη κ υγεία.

My thoughts out loud & clear. AK», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Ο σύντροφός μου έχει δύο παιδιά, είμαι μητέρα τριών παιδιών» - Πώς απάντησε για τον γάμο τους