Ιωάννα Τούνη: «Ανέβασε πολύ πυρετό...» - Τι συνέβη με τον μικρό Πάρη μέσα σε λίγα 24ωρα

Η αποκάλυψη για τον γιο της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη πριν από μερικές ημέρες γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της στην Χαλκιδική μαζί με τους φίλους της και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα με διπλό πάρτι και στα μπουζούκια, αλλά και στην παραλία (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες). Αφού επέστρεψε, όμως, ανακάλυψε πως είχε κολλήσει κορωνοϊό και περίμενε να δει τι θα συνέβαινε και με τον γιο της και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου...

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου αποκάλυψε μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως τελικά κόλλησε και ο Πάρης και τις προηγούμενες ημέρες είχε πολύ υψηλό πυρετό, αλλά πλέον είναι πολύ καλά και έτσι ολόκληρη η οικογένεια αναχώρησε για άλλο ένα ταξίδι.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για τον μικρό Πάρη

«Καλημέρααα! Update: Κόλλησα και τον Παρούλη και ανέβασε πολύ πυρετό, αλλά σήμερα όλα τέλεια με αρνητικό τεστ. Πάμε να αδράξουμε την ημέρα μας!», είπε χαρακτηριστικά και σε επόμενο story ανέφερε πως οδηγούσαν προς Καμένα Βούρλα όπου βρίσκεται το εξοχικό του συντρόφου της, η μητέρα του και η γιαγιά του.

Δείτε επίσης: Σάλος με την Ιωάννα Τούνη - Η απάντηση στα προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε: «Πόσο πάτε και οι δύο;»

Ιωάννα Τούνη covid Πάρης

Πριν από μερικές ημέρες, εντωμεταξύ, η διάσημη Influencer είχε προχωρήσει σε μία εξομολόγηση για την σχέση της με τον γιο της: «Νιώθω αυτό το περίεργο… πως ο Πάρης με εξαντλεί φουλ και μου παίρνει όλη μου την ενέργεια, αλλά με έναν μαγικό τρόπο όταν τον παίρνω αγκαλίτσα με ξεκουράζει παράλληλα από όλα μου τα προβλήματα και με φορτίζει απόλυτα», έγραψε η Ιωάννα Τούνη σε άλλη μία της ανάρτηση στο Instagram.

Ιωάννα Τούνη - Πάρης