Άρης Σοϊλέδης: «Να σε χαίρομαι» - Η ιδιαίτερη ανάρτηση για την Μαριλίνα Κυπαρίσση

Οι τρυφερές ευχές του για την ονομαστική της γιορτή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άρης Σοϊλέδης
Instagram / Άρης Σοϊλέδης

Πέμπτη 15 Αυγούστου σήμερα και γιορτάζει όλη η Ελλάδα! Για τον Άρη Σοϊλέδη, όμως, η μέρα αυτή είναι ξεχωριστή, καθώς γιορτάζει και το κορίτσι του, η Μαριλίνα Κυπαρίσση. Θέλησε, λοιπόν, να της ευχηθεί δημόσια, μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής δημοσίευσε μία φωτογραφία της, όπου ποζάρει με το μπικίνι της σε παραλία της Μυκόνου όπου βρίσκονται αυτούς τους μήνες, εφόσον εκείνη εργάζεται στο νησί στην υποδοχή γνωστού μαγαζιού, και με τρεις λέξεις εκδήλωσε τον έρωτά του για εκείνη.

Οι ευχές του Άρη Σοϊλέδη για τη γιορτή της Μαριλίνας Κυπαρίσση

«Να σε χαίρομαι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Πρωινό στην ιδιωτική τους πισίνα με τα πόδια μπλεγμένα - Η τρυφερή ανάρτηση από το χλιδάτο δωμάτιο στη Μύκονο με την Κυπαρίσση

Άρης Σοϊλέδης γιορτή Μαριλίνας Κυπαρίσση
Instagram / Άρης Σοϊλέδης

Οι δυο τους δεν θέλησαν να κρυφτούν καθόλου και ξεκίνησαν τις δημόσιες εμφανίσεις, με τις φωτογραφίες τους να κυκλοφορούν γρήγορα στα σάιτ και στα κανάλια, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η σχέση τους..

Έτσι ξεκίνησε να δημιουργούνται και οι φήμες περί απιστίας από την πλευρά του ποδοσφαιριστή προς την Μαρία Αντωνά με την οποία ήταν μαζί προηγουμένως, τις οποίες ο ίδιος βγήκε αμέσως να διαψεύσει. Από τα σχόλια που ακούγονταν, μάλιστα, η νεαρή δεν είχε μείνει ανεπηρέαστη και για κάποιο διάστημα έκανε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ιδιωτικό, ώστε να μην μπορεί ο καθένας να βλέπει και να σχολιάζει τις αναρτήσεις της.

Αυτό, όμως, πλέον, έχει αλλάξει και η ίδια, όπως και ο καλός της, αναρτούν συχνά φωτογραφίες τους στα προφίλ τους, από τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων, τα πρωινά τους στην ιδιωτική πισίνα του δωματίου τους και τις βόλτες τους στα σοκάκια.

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου, μάλιστα, η Μαριλίνα Κυπαρίσση έκανε την πιο τρυφερή τους ανάρτηση μέχρι στιγμής. Ανέβασε, συγκεκριμένα, μία φωτογραφία της με τον Άρη Σοϊλέδη, όπου είναι αγκαλιά πάνω σε σκάφος και ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα. Στη δεύτερη φωτογραφία εκείνος την φιλάει στον ώμο, ενώ στο τελευταίο slide είναι ένα βίντεο όπου εκείνη τον πετάει στο νερό.

Δείτε επίσης: Άφησε πίσω την σύντροφό του και μιλούσε στις κάμερες - Η αντίδρασή της μπροστά σε όλους