Γιώργος Καράβας: Τα παθιασμένα φιλιά στο στόμα με την Ραφαέλα Ψαρρού στην παραλία (Φωτογραφίες) - "Ξεσάλωσαν" από το βράδυ μέχρι το πρωί

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλο σε κάθε τους βήμα από τότε που πρωτοξεκίνησε η σχέση τους και έχουν φτάσει να έχουν πλέον μία πολύ όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά, μία κόρη και έναν γιο - δείτε εδώ την πολυτελή βιομηχανική μεζονέτα που μένουν.

Σε κάθε τους κοινή ανάρτηση στο Instagram γίνεται χαμός από like και σχόλια κάθε φορά, με το κοινό να τους αποθεώνει για το πόσο ταιριαστοί και πόσο ερωτευμένοι φαίνονται ακόμη και μετά από τόσα χρόνια. Το ίδιο συνέβη και με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η σύζυγος του διάσημου μοντέλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη 14 Αυγούστου.

Τα "καυτά" φιλιά του Γιώργου Καράβα και τις Ραφαέλας Ψαρρού στην παραλία

Οι δυο τους βρέθηκαν σε πάρτι φίλων τους στην παραλία, χόρεψαν και τραγούδησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα παθιασμένα τους φιλιά στο στόμα τα οποία απαθανάτισαν.


«Αυτό που έκανα ως άντρας απέναντι σε μια γυναίκα που μου άρεσε και θέλησα να γνωρίσω ήταν να της κάνω μια προσέγγιση, που σήμερα είναι πολύ σημαντική, λέγοντας την αλήθεια μου. Ζούμε σε μία εποχή όπου η προσέγγιση είναι πολύ σημαντική. Δεν ήθελα να ζητήσω το τηλέφωνο οπότε της έδωσα την ευκαιρία μέσω της επαγγελματικής μου κάρτας ως personal trainer.

Η μόδα θα λειτουργούσε αρνητικά, υπάρχουν ταμπού και κάποιες ανασφάλειες, γιατί κάποιος άνθρωπος ίσως να μην γνωρίζει ότι είναι επάγγελμα....έδωσα λοιπόν την ευκαιρία μέσα από μια εκλεπτυσμένη απόρριψη, γιατί υπάρχει και αυτή στο πρόγραμμα.

Άργησε, μου έψησε λίγο το ψάρι στα χείλη η αλήθεια είναι. Η Ραφαέλα εκείνη την περίοδο εργαζόταν σε ένα μαγαζί, όπου είχαμε έναν κοινό φίλο, που αυτός βοήθησε να σπάσει λίγο ο πάγος και να εξηγήσει την ποιότητά μου ως άνθρωπος. Όντως το κομμάτι της μόδας ήταν ανασταλτικό - έλεγε δε θέλω να μπλέξω με έναν άνθρωπο, που είναι δεξιά, αριστερά - αλλά όλα πήγαν καλά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Γιώργος Καράβας για την γνωριμία τους.