Διπλή χαρά για την Κατερίνα Καινούργιου - Τι συνέβη

Η τρυφερή ανάρτηση με τον σύντροφό της, Πάνο Κουτσουμπή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Πέμπτη 15 Αυγούστου σήμερα και γιορτάζει όλη η Ελλάδα! Αυτή η ημέρα, όμως, είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς γιορτάζει ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα στον κόσμο. Ο σύντροφός της, Πάνος Κουτσουμπής. Το γεγονός, όμως, πως την επισκέφθηκε και ο αδερφός της, Πάνος Καινούργιος, έκανε ακόμη καλύτερο το κλίμα.

Την ημέρα τους θα την περάσουν και οι τρεις τους μαζί, αφού ο αδερφός της παρουσιάστριας έφτασε χθες, Τετάρτη 14/8 στην Πάρο όπου βρίσκεται εκείνη και ο καλός της, εφόσον στο συγκεκριμένο νησί βρίσκεται και το εστιατόριό του, στην περιοχή Αλυκή.

Οι τρυφερές αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την γιορτή του αδερφού και του συντρόφου της

Η ίδια, λοιπόν, δημοσίευσε αρχικά μία φωτογραφία με τον αδερφό της σε story στο Instagram μαζί με τον σκύλο της και ώρες αργότερα, θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον έρωτά της και έτσι δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία, από το ταξίδι τους στο Παρίσι, που τότε δεν γνώριζε κανείς πως είχαν πάει μαζί και σημείωσε: «Χρόνια πολλά αγάπη μου».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου - Η αντίδραση του συντρόφου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή στις φωτογραφίες της με μαγιό στο Instagram

Πάνος Καινούργιος γιορτή

Κατερίνα Καινούργιου Πάνος Κουτσουμπής γιορτή

Πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια ανέβασε την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον καλό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ) και καθημερινά γίνεται όλο και πιο εκδηλωτική και μοιράζεται ακόμη περισσότερα κοινά τους στιγμιότυπα, με τους ακόλουθούς της να ξετρελαίνονται!

Την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα, ανέβασε σε story μία φωτογραφία με τον επιχειρηματία, την ώρα που βρίσκονταν στο αμάξι και εκείνος οδηγούσε. Κοιτούσε τον φακό και χαμογελούσε, ενώ εκείνη δίπλα από το όνομά του έβαλε και μία καρδιά.

Δείτε επίσης: «Το πύρινο φιλί...» - Με μαύρο στενό φόρεμα στο πλευρό του Κουτσουμπή μπροστά στο ηλιοβασίλεμα στην Αντίπαρο

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος