Μαρία Κορινθίου: Η ανάρτηση που προκάλεσε το σχόλιο του Γιάννη Αϊβάζη και η απάντησή της

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή 15/8 για εκείνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή, Πέμπτη 15 Αυγούστου, για την Μαρία Κορινθίου, καθώς γιορτάζει το όνομά της. Και ενώ βρίσκεται σε μία πολύ περίεργη και μεταβατική φάση της ζωής της μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου της με τον Γιάννη Αϊβάζη και την φυγή του από το σπίτι που έμεναν (δείτε εδώ), προχώρησε σε μία ανάρτηση την οποία ο ίδιος σχολίασε.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές που είχε ξεκινήσει να δέχεται από το βράδυ της Τετάρτης 14/8 και να ευχηθεί με την σειρά της σε όλους όσους γιορτάζουν, με τον πρώην σύζυγό της να της αφήνει μερικές κόκκινες καρδιές από κάτω και εκείνη να του απαντά με άλλη μία.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου, το σχόλιο του Γιάννη Αϊβάζη και η απάντησή της

«15 Αυγούστου-ΜΑΡΙΑ

Ήδη έχετε ξεκινήσει να μου στέλνετε μηνύματα αγάπης και ευχών και σας ευχαριστώ πολύ. Μεγάλη αγκαλιά σας στέλνω, σας ευχαριστώ και εύχομαι η Παναγίτσα να μας φωτίζει και να μας προστατεύει όλους! Καλή Παναγιά και χρόνια πολλά στη μισή Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Δείτε επίσης: «Πήγαινέ με...» - Η ρομαντική ανάρτηση όλο νόημα μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό με τον Γιάννη Αϊβάζη


Το σχόλιο του Αϊβάζη στη φωτογραφία της Κορινθίου και η απάντησή της

Πριν από λίγα 24ωρα η ίδια δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στο πλευρό του Γιάννη Αϊβάζη, ενώ έχουν και οι δύο γυρισμένοι την πλάτη τους. «17 χρόνια… είμαστε μαζί σε αυτό με το Γιάννη. Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… αλλά και το σεβασμό που μας δείχνετε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Είναι προφανές από το γεγονός ότι δεν διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν, πως ο χωρισμός είναι οριστικός για το ζευγάρι. Ωστόσο η Μαρία Κορινθίου δείχνει παράλληλα πως παραμένει οικογένεια με τον Γιάννη Αϊβάζη, παρά τα νέα δεδομένα στη ζωή τους και πως η αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση μεταξύ τους δεν έχει φύγει.