Γιώργος Λιάγκας: Διακοπές στη Μύκονο με τη Μαρία Αντωνά - Οι φωτογραφίες που μαρτύρησαν το κοινό τους ταξίδι

Ο παρουσιαστής δεν αποχωρίζεται τα γυαλιά-καθρέφτες και το... πλήρωσε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Λιάγκας ταξίδεψε στη Μύκονο, αφήνοντας για λίγο πίσω την αγαπημένη του Τήνο, το νησί όπου περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του, καθώς διατηρεί εκεί εξοχική κατοικία. Αυτό το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό για τον παρουσιαστή της πρωινής ζώνης του ANT1, καθώς το περνά για πρώτη φορά δίπλα στη Μαρία Αντωνά.

Παρόλο που το ζευγάρι δεν έχει παραδεχτεί ανοιχτά τη σχέση του, οι κοινές τους εμφανίσεις και οι φωτογραφίες από τους ίδιους προορισμούς έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι είναι μαζί κι ευτυχισμένοι, με τη Μαρία Αντωνά μάλιστα να επισκέπτεται πρόσφατα τον Γιώργο Λιάγκα στην Τήνο.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Στην Τήνο με τον πρώην σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη - «Να σου πουλήσουμε ένα σπίτι;», «Έχεις πολλά ε;»

Μαζί και στη Μύκονο ο Γιώργος Λιάγκας με τη Μαρία Αντωνά

Κατά την άφιξή του στο νησί των ανέμων, ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία στα social media. Αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά τα γυαλιά ηλίου του που είναι «καθρέφτες», ωστόσο, μπορεί να δει τη Μαρία Αντωνά να αντανακλάται, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται μαζί του στη Μύκονο για τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου.

Γιώργος Λιάγκας Μύκονος

Λίγες ώρες αργότερα, η Μαρία Αντωνά μοιράστηκε και εκείνη φωτογραφίες από το ηλιοβασίλεμα στο νησί, επιβεβαιώνοντας με τον δικό της τρόπο ότι απολαμβάνει τον χρόνο της στο πλευρό του παρουσιαστή.

Μαρία Αντωνά Μύκονος

Η μοναδική στιγμή που ξέσπασε ο παρουσιαστής

Μπορεί να μην έχουν μιλήσει για τη σχέση τους, ωστόσο ένα σχόλιο έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπάσει δημόσια, καθώς είχε σαφείς αιχμές για τη Μαρία Αντωνά.

«Σε “άλλαξε” η παρέα με τον Στέφανο και νοίκιασες την Αντωνά; Στάχτη στα μάτια λέγεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας σχολιαστής, αφήνοντας υπονοούμενα για τις πρόσφατες συνεντεύξεις του παρουσιαστή με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Το σχόλιο αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος δεν δίστασε να απαντήσει έντονα: «Πόσο μ@@@κας παίζει να είσαι ρε μεγάλε; Το σκέφτηκες ποτέ;». Είναι και η μοναδική φορά που έχει αντιδράσει τόσο έντονα, παρότι η σχέση τους έχει συζητηθεί τους τελευταίους μήνες.