Μαρία Κορινθίου: «Δεν θα μπορέσεις ποτέ να ξεφύγεις από την καρδιά σου», λέει μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Αϊβάζη

Το νέο μήνυμα της ηθοποιού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, βάζοντας τέλος σε μια κοινή πορεία 16 ετών, εκ των οποίων τα 14 ήταν παντρεμένοι.

Το ζευγάρι, που για πολλά χρόνια αποτελούσε ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz, διατηρεί καλές σχέσεις χάρη στην αμοιβαία αγάπη και τον σεβασμό που έχτισαν μέσα σ' αυτό το διάστημα, στο οποίο απέκτησαν μάλιστα την κόρη τους, Ισμήνη.

Δείτε επίσης: Γιάννης Αϊβάζης – Έφυγε από το σπίτι που έμενε με τη Μαρία Κορινθίου: Τι δήλωναν πριν τον χωρισμό τους

Το νέο μήνυμα της Μαρίας Κορινθίου

Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το διαζύγιό τους. Ωστόσο, μία ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου φάνηκε σαν έμμεση επιβεβαίωση των όσων γράφτηκαν, με τον Γιάννη Αϊβάζη επίσης να αφήνει υπονοούμενα προς αυτή την κατεύθυνση τις τελευταίες μέρες μέσα απ' όσα ανεβάζει στα social media.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η τελευταία ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου. Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα απόφθεγμα του διάσημου συγγραφέα Paulo Coelho στον λογαριασμό της στο Instagram. «Δεν θα μπορέσεις ποτέ να ξεφύγεις από την καρδιά σου. Γι' αυτό είναι καλύτερο να ακούς τι έχει να πει», έγραψε.

Μαρία Κορινθίου ανάρτηση

Σύμφωνα με την εκπομπή Summer’s Cool, και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης δεν μένουν πλέον στο ίδιο σπίτι, ενώ αυτές τις μέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους χωριστά. Αυτό δεν αναιρεί ωστόσο την εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.