Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Τον Δεκαπενταύγουστο ξύπνησα στην εντατική από ένα σοβαρό ατύχημα που είχα»

Έφτιαξαν εικόνισμα στο σημείο όπου έπεσε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δηλώσεις στην εκπομπή «Summer’ s Cool» έκανε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα στις «Άγριες Μέλισσες» και θα κάνει guest στον «Άγιο Παΐσιο», αναφέρθηκε στο σοβαρό ατύχημα που είχε στα παιδικά του χρόνια που τον άφησε κατάκοιτο στο κρεβάτι, σε κώμα μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο.

Όπως τόνισε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, μιλώντας στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου, αυτό το περιστατικό δυνάμωσε την πίστη του στον Θεό και κάθε Δεκαπενταύγουστο γιορτάζουν αυτή την επέτειο μαζί με τον πατέρα του.

Δείτε επίσης: Ιωάννης Αθανασόπουλος: Ξέσπασε για τα εμετικά μηνύματα που του έστειλαν για την οικογένειά του και για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο λόγος που κάθε Δεκαπενταύγουστος είναι ξεχωριστός για τον Ιωάννη Αθανασόπουλο

«Ήμουν έξι χρονών και είχα ένα σοβαρό ατύχημα, ήμουν πολύ καιρό στην εντατική και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο. Από τότε έχω μέσα μου μεγάλη πίστη. Ίσως και ένας λόγος που δεν τα παρατάω είναι η πίστη που έχω μέσα μου ότι θα τα καταφέρω. Αυτές τις μέρες ο πατέρας μου λέει “Έχουμε επέτειο”», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

«Στο σημείο που έπεσα στο χωριό μου φτιάξανε ένα εικόνισμα, που πηγαίνω και το βλέπω. Σκέψου τώρα έναν γονιό να ξέρει ότι το παιδί του θα ζήσει ή θα μείνει σε κώμα και θα πεθάνει. Είναι τα πράγματα πολύ δύσκολα, εγώ δεν τα έζησα τόσο έντονα, θυμάμαι το μετά», εξομολογήθηκε αμέσως μετά.

Σε διαφορετικό σημείο τόνισε πως είχε θέματα με το άγχος του, τα οποία διαχειρίστηκε με τη βοήθεια ειδικού. Μία από τις περιόδους που ηρέμησε ήταν στις «Άγριες Μέλισσες».

«Πριν από τις “Άγριες Μέλισσες” είχα σκεφτεί να τα παρατήσω, γιατί δεν ερχόντουσαν τα πράγματα που ήθελα. Όταν το χάνω, σκέφτομαι τι έχω κάνει και αισθάνομαι πολύ περήφανος, αυτό με κάνει και προχωράω. Εκείνη την περίοδο ήταν η μόνη, μαζί με δύο-τρεις φορές στη ζωή που δεν είχα άγχος, είναι κάτι ξεχωριστό που θα υπάρχει για πάντα στη ζωή μου. Επειδή είμαι αγχώδης, είχα επισκεφτεί ειδικό για να το διαχειριστώ. Παλιά ήταν ταμπού, τώρα είναι φυσιολογικό», είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.