Γιάννης Αϊβάζης – Έφυγε από το σπίτι που έμενε με τη Μαρία Κορινθίου: Τι δήλωναν πριν τον χωρισμό τους

Το ζευγάρι σχεδίαζε να συνεργαστεί τον χειμώνα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Εντελώς απροσδόκητος ήταν ο χωρισμός της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, καθώς το αγαπημένο ζευγάρι δεν είχε δώσει δικαιώματα. Αντιθέτως δήλωναν ανοιχτά την επιθυμία τους να συνεργαστούν και επαγγελματικά.

Η εκπομπή Summer’s Cool, και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης, είχε μιλήσει και με τους δύο ηθοποιούς, πριν ακόμα δημοσιοποιηθεί η είδηση του χωρισμού τους. Σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, διατηρούν καλές σχέσεις, ωστόσο ορισμένα πράγματα άλλαξαν στην καθημερινότητά τους.

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου: «Πήγαινέ με...» - Η ρομαντική ανάρτηση όλο νόημα μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό με τον Γιάννη Αϊβάζη

Μαρία Κορινθίου Γιάννης Αϊβάζης

Οι νέες εξελίξεις στο χωρισμό Γιάννη Αϊβάζη – Μαρίας Κορινθίου

«Ο Γιάννης Αϊβάζης έχει φύγει από το κοινό τους σπίτι. Ο Γιάννης μαζί με την κόρη του είχαν πάει σε ένα φεστιβάλ στην Ιταλία, ενώ τώρα η Ισμήνη είναι με τη μητέρα της στην Ελούντα της Κρήτης. Οι δυο τους έχουν καλές σχέσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια προβλήθηκαν οι τελευταίες δηλώσεις τους.

«Κατά 99% θα βρεθούμε στη σκηνή με τη Μαρία φέτος τον χειμώνα, σε ένα υπέροχο έργο μίας γυναίκας σκηνοθέτη. Για όλα τα υπόλοιπα… τι θέλεις να σου απαντήσω», είχε δηλώσει ο Γιάννης Αϊβάζης σε ερώτηση για την τηλεόραση, ωστόσο η τελευταία του φράση υποδήλωνε και μία αμηχανία για τα όσα διαδραματίστηκαν.

«Όλα καλά, ό,τι είναι να έρθει θα έρθει. Είμαι πάρα πολύ χαλαρά, πάρα πολύ ήρεμη, πιο σίγουρη από ποτέ για τον εαυτό μου», είχε δηλώσει λακωνικά η Μαρία Κορινθίου στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Θυμίζουμε πως η ηθοποιός επιβεβαίωσε έμμεσα με ανάρτησή της τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες και το ρεπορτάζ του Γιώργου Πράσινου για το okmag, με τον Γιάννη Αϊβάζη να απαντάει με καρδούλες.