Έλενα Τσαγκρινού – DJ Stephan: «Γυρίζαμε από το μαιευτήριο τη μέρα της φωτιάς και νομίζαμε ότι μπαίναμε στην κόλαση!»

Καρδιοχτύπησαν και για το σπίτι τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan μίλησαν στην κάμερα του Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη για τη γέννηση του γιου τους και τις στιγμές που έζησαν επιστρέφοντας σπίτι τη μέρα της μεγάλης πυρκαγιάς στη βορειοανατολική Αττική.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, με το που πήγαμε σπίτι ήμασταν σαν τους τρελούς. Όμως ήταν πολύ καλά, έκανα φυσιολογική γέννα γιατί αναρρώνεις πολύ άμεσα», δήλωσε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

«Ήμουν στον τοκετό, άυπνος 14 ώρες. Είχα πολύ μεγάλη αγωνία, πήγα για δύο ώρες στο δωμάτιο γιατί είχα την έγνοια της Έλενας. Ήταν πραγματικά μαγική εμπειρία, πλαντάξαμε στο κλάμα μαζί με το γιατρό», σημείωσε με τη σειρά του ο DJ Stephan.

Δείτε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού – DJ Stephan: Επέστρεψαν στο σπίτι με τον γιο τους (Φωτογραφίες)

Οι πρώτες μέρες με το παιδί για την Έλενα Τσαγκρινού και τον DJ Stephan

«Δεν το περίμενα τόσο μεγάλο, το μυαλό μου ήταν σε πολλά πράγματα εκείνη τη στιγμή. Όταν ήρθε το παιδί ένιωσα ότι είναι κάτι άγιο, εννοείται κλαίγαμε, ήμασταν συγκινημένοι. Ο Κώστας μου είπε πει ότι δεν θα κλάψει και πάτησε κάτι κλάματα», σχολίασε η τραγουδίστρια για τον ερχομό του γιου της που θα πάρει το όνομα Ηρακλής.

Έλενα Τσαγκρινού Dj Stephan

O DJ Stephan μίλησε για τις πρώτες μέρες με το παιδί, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ δύσκολα με τις πάνες. Εχθές τον έβαλα πάνω μου και άρχισε να με πιάνει και φώναξα την Έλενα! Είναι ζόρι, αλλά ωραίο ζόρι», ενώ αποκάλυψε ότι του χρόνου το καλοκαίρι σκοπεύουν να κάνουν γάμο και βάφτιση μαζί.

Επέστρεψαν σπίτι την ημέρα με τις μεγάλες φωτιές

Η επιστροφή στο σπίτι συνδυάστηκε με μία δύσκολη μέρα για τη χώρα, καθώς τη Δευτέρα 12/8 κάηκαν 100.000 στρέμματα, με μία γυναίκα να βρίσκεται απανθρακωμένη. «Λυπάμαι πάρα πολύ για την κατάσταση, είναι ακραία τα σκηνικά που ζούμε και πέρσι και φέτος. Είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι και για αυτό», ανέφερε η Έλενα Τσαγκρινού.

«Γυρίζαμε από το μαιευτήριο τη μέρα της φωτιάς και κοντά στην Πεντέλη που περνάμε για να πάμε Πόρτο Ράφτη νόμιζα ότι έμπαινα στην κόλαση. Φοβήθηκα μήπως έχει πάρει φωτιά, το δικό μας σπίτι, ήταν οι πρώτες στιγμές που γυρίζαμε με το μωρό», κατέληξε από την πλευρά του ο DJ Stephan, καθώς το σπίτι τους βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου «έκαιγε» το μέτωπο.