Σάλος με την Ιωάννα Τούνη - Η απάντηση στα προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε: «Πόσο πάτε και οι δύο;»

Δεν μάσησε τα λόγια της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/j.touni
instagram/j.touni

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο επικριτικών και σεξιστικών σχολίων μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο στο TikTok από το ταξίδι της στη Μύκονο. Το βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται με τη μικρή ξαδέλφη της, συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Συμπεθέρες μου, η μικρή ξαδέλφη δεν έχει Instagram», θέλοντας να κάνει χιούμορ.

Ωστόσο, η χιουμοριστική της προσέγγιση δεν εμπόδισε τους χρήστες των social media από το να εξαπολύσουν μια σειρά από προσβολές. Ένα από τα πιο έντονα σχόλια ανέφερε: «Πόσο πάτε κι οι δύο; Κακομοίρες», με την Ιωάννα να μην αφήνει το σχόλιο αναπάντητο και να απαντά με οξύ τόνο: «Εσύ ξέρεις καλύτερα από ταρίφες. Για πες μας».

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: «Σα δε ντρέπονται! Δείχνει τον π@πό της και λένε...» - Χαμός κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram

Ιωάννα Τούνη σχόλια

Συνεχίζει να απαντάει στα σχόλια η Ιωάννα Τούνη

Παρά τις αρνητικές αντιδράσεις, η Ιωάννα Τούνη συνέχισε να απαντά στα σχόλια, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της και την ξαδέρφη της. Σε ένα άλλο σχόλιο που την αποκαλούσε «τίποτα», εκείνη απάντησε σε αντίστοιχο τόνο.

Ιωάννα Τούνη σχόλια

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από αντίστοιχα επεισόδια στα social media, όπου η Ιωάννα Τούνη έχει δεχτεί σφοδρή κριτική, αλλά και πάλι δείχνει να μη διστάζει να υπερασπίζεται τον εαυτό της απέναντι σε τέτοιου είδους επιθέσεις.

«Εντάξει κορίτσι μου έχεις σωματάρα και μπράβο σου να το χαίρεσαι και να γυμνάζεσαι και και. Γιατί πρέπει κάθε φορά να μας δείχνεις τον κ..λο σου;», ήταν ένα από τα σχόλια που δέχθηκε σε πρόσφατη ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη, με την ίδια, ωστόσο, να απαντά στο συγκεκριμένο: «Δε σε υποχρεώνει κανείς να τον βλέπεις».

Τις προηγούμενες μέρες γιόρτασε τα 31 της, ωστόσο μόλις τα πάρτι τελείωσαν η Influencer ένιωσε να την καταβάλει η κούραση και η αυπνία και δεν δίστασε να το μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram. Αποδείχθηκε πως η κόπωση, αλλά και το γεγονός πως δεν μπορούσε να μιλήσει καλά καλά επειδή είχε κλείσει η φωνή της ήταν επειδή κόλλησε κορωνοϊό τελικά. Η Ιωάννα Τούνη το αποκάλυψε με ένα story στο προφίλ της την Δευτέρα 12/8.

«Καλημέρα, ξύπνησα έτσι σήμερα. Ωραία, χαρούμενες διακοπούλες σε όλους», είπε χαρακτηριστικά δείχνοντας το θετικό τεστ της.