Χάρης Γρηγορόπουλος: Δηλώνει στα καλύτερά του μετά τον χωρισμό από τη Φωτεινή Ντεμίρη

«Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή μας»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος μίλησε για πρώτη φορά, από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός του με τη Φωτεινή Ντεμίρη και απάντησε σχετικά με όσα έχουν αλλάξει έκτοτε.

Στη συνέχεια που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο, δεν έκρυψε ότι έχουν ακόμα μία βαθιά σχέση εκτίμησης, την οποία έχτισαν μέσα στα χρόνια. Θυμίζουμε πως η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος ήταν μαζί για τρεις δεκαετίες, μέσα στις οποίες απέκτησαν δύο παιδιά, τον Τίτο και τη Μαρίνα.

Δείτε επίσης: Φωτεινή Ντεμίρη: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο με τον Γρηγορόπουλο - Ο λόγος που μένουν μαζί

«Τη ζωή μου την έχω φτιαγμένη», δηλώνει ο Χάρης Γρηγορόπουλος

Απαντώντας σχετικά με τις αλλαγές που επήλθαν στη ζωή του το τελευταίο διάστημα, ο Χάρης Γρηγορόπουλος ήταν πολύ συγκεκριμένος. «Θα σου φανεί αστείο, αλλά δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Με τη σύζυγό μου έχουμε μία πολύ βαθιά σχέση κι επικοινωνούμε ουσιαστικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να «ξαναφτιάξει τη ζωή του», τόνισε πως δεν... χάλασε κάτι, αντιθέτως βρίσκεται στην καλύτερή του φάση. «Τι σημαίνει να ξαναφτιάξω τη ζωή μου; Τη ζωή μου την έχω φτιαγμένη πολύ καλά και είναι στα καλύτερά της. Κι εγώ είμαι στα καλύτερά μου σε όλα τα επίπεδα. Και προσωπικά και κοινωνικά και επαγγελματικά. Απλώς με θλίβει καθημερινά η χώρα που ζω. Έχω μάθει να ζω σαν UFO, σαν πολίτης μιας προηγμένης ευρωπαϊκής χώρας και έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου να ζουν. Όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι αγώνας», απάντησε μεταξύ άλλων ο Χάρης Γρηγορόπουλος.