Μελίνα Νικολαΐδη: Η πρώτη της αντίδραση μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Ένα βίντεο τούς «πρόδωσε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή έχει κάνει το τελευταίο διάστημα η Μελίνα Νικολαΐδη. Μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Δημήτρη Φιντιρίκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, ωστόσο ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και βγήκε στον «αέρα» (προφανώς κατά λάθος) από φίλους του ζευγαριού, αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Μελίνα Νικολαΐδη και Δημήτρης Φιντιρίκος απεικονίζονται σε τρυφερές στιγμές, στο πάρτι αρραβώνα του Γιώργου Γιγουρτάκη με την Ιωάννα Μάνεση στη Σίφνο.

Δείτε επίσης: Μελίνα Νικολαΐδη - Δημήτρης Φιντιρίκος: Το βίντεο που αποκαλύπτει την τρυφερή σχέση τους!

Μελίνα Νικολαΐδη - Δημήτρης Φιντιρίκος

Η αντίδραση της Μελίνας Νικολαΐδη μετά το επίμαχο βίντεο

Παρά τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες, η Μελίνα Νικολαΐδη δεν έχει απαντήσει σχετικά, θέλοντας να κρατήσει αυτές τις στιγμές όσο το δυνατόν πιο προσωπικές μπορεί. Από την άλλη και ο επιχειρηματίας κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, μετά την τελευταίο χωρισμό του.

Η Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται πάντως να λάμπει από ευτυχία στις τελευταίες εμφανίσεις της, και αυτό φάνηκε στην ολόσωμη φωτογραφία που δημοσίευσε στον καθρέφτη. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε, μετά τα όσα γράφτηκαν για τη νέα της σχέση:

Μελίνα Νικολαΐδη

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα, η νεαρή είναι στα καλύτερά της και πολύ πρόσφατα την εντόπισαν σε βραδινή της έξοδο σε τρυφερές στιγμές με τον Έλληνα επιχειρηματία.

«Ίσως κι εγώ σαν μανούλα... συγγνώμη με πιάνει το μητρικό μου τώρα. Θα ήθελα εδώ λίγο να... Σε αυτή την ηλικία, θα ήθελα να είναι λίγο πιο προστατευμένο. Αυτό με τα πορίσματα το φοβάμαι. Το λέω γιατί αν ήταν η δική μου κόρη, εγώ δεν θα ήθελα το ένα μετά το άλλο να βγαίνουν προς τα έξω. Θα μου πεις, όμως, είναι παιδί δύο πολύ γνωστών ανθρώπων...», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη ακούγοντας το ρεπορτάζ, με τους συνεργάτες της να της επισημαίνουν πως οι γονείς της την εμπιστεύονται απόλυτα και επειδή είναι και πολύ ενεργή και στα social media, είναι πολύ λογικό να μαθαίνονται τα προσωπικά της.