Στέφανος Κασσελάκης: Φόρεσε μαγειρική ποδιά για καλό σκοπό – Κίνηση ανθρωπιάς από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσέφερε έμπρακτα σε συμπολίτες μας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/skasselakis
instagram/skasselakis

Λίγες ώρες μετά τις φωτιές που έπληξαν μεγάλο μέρος της βορειοανατολικής Αττικής και δυσκόλεψαν την κατάσταση για χιλιάδες συμπολίτες μας, ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε άμεσα αντανακλαστικά προσφέροντας έμπρακτα.

Σε μία πράξη αλληλεγγύης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε χθες (13/8) στην κουζίνα της «Humanity Greece» στο Μεταξουργείο, φόρεσε την κόκκινη ποδιά των εθελοντών και πήρε μέρος στην προετοιμασία γευμάτων που διατέθηκαν σε ανθρώπους που χρειάζονται μεγαλύτερη βοήθεια αυτές τις μέρες.

Στέφανος Κασσελάκης εθελοντής

Πέρα από την παρασκευή του φαγητού, ο Στέφανος Κασσελάκης βοήθησε στο πακετάρισμα και στη διανομή, ενώ συνομίλησε με πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο και του εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο.

Στέφανος Κασσελάκης εθελοντής

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν είναι...» - Η έντονη αντίδρασή του σε ερώτηση για τον γάμο του με τον Tyler McBeth

Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, αλλά δεν περιορίστηκε να μιλήσει με τους ανθρώπους της οργάνωσης και τους εθελοντές που συνάντησε για το έργο που επιτελούν. Παρείχε και ο ίδιος εθελοντική εργασία στην κουζίνα του Κέντρου, καθώς δίνει ιδιαίτερη σημασία στις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.

Στέφανος Κασσελάκης εθελοντής

Φόρεσε την ποδιά των εθελοντών και βοήθησε μαζί με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στην προετοιμασία γευμάτων», σημειώνει η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Η “Humanity Greece” έχει ένα πολύπλευρο έργο αλληλεγγύης σε σταθερή βάση, αλλά και σε επείγουσες καταστάσεις, εξασφαλίζοντας φρέσκο φαγητό και για τα κλιμάκια που επιχειρούν σε πύρινα μέτωπα εντός της Αττικής, ενώ συνδράμει και τους πυρόπληκτους της ΒΑ Αττικής».

Στέφανος Κασσελάκης εθελοντής

Ο Στέφανος Κασσελάκης από την πλευρά του σημείωσε σε ανάρτηση στα προσωπικά του social media: «Όσο έχουμε ένα ανάλγητο, αδιάφορο και κυνικό Κράτος, το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο», στέλνοντας μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Στέφανος Κασσελάκης εθελοντής
Στέφανος Κασσελάκης εθελοντής
Στέφανος Κασσελάκης εθελοντής