Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Δυσάρεστη εξέλιξη στο ταξίδι της με τον Κώστα Πηλαδάκη στην Τουρκία - Τι συνέβη

«Αναγκάστηκα να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πριν από μερικές ημέρες ταξίδεψε στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Μπόντρουμ, μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο όλα έδειχναν πως είχε χωρίσει, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούσαν το προηγούμενο διάστημα, χωρίς ωστόσο κανείς από τους δύο να έχει μιλήσει γι' αυτό (δείτε εδώ τις φωτογραφίες τους από εκεί).

Και ενώ ετοιμάζονταν να πετάξουν και να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής, μία ατυχία τους δημιούργησε ξαφνικά μεγάλο στρες, όπως αποκάλυψε το μοντέλο μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη 14 Αυγούστου.

Τι συνέβη στο ταξίδι της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη στην Τουρκία

Την ώρα που έφτασε στο αεροδρόμιο για να πετάξει προς την Κωνσταντινούπολη συνειδητοποίησε πως έχασε το διαβατήριό της και έτσι ξεκίνησε μία ταλαιπωρία. «Στη Σμύρνη κατέληξα γιατί έχασα το διαβατήριό μου. Εξαϋλώθηκε. Έχασα την πτήση για Κωνσταντινούπολη και αναγκάστηκα να έρθω χθες οδικώς γιατί εδώ είναι το κοντινότερο ελληνικό προξενείο για να μπορέσω να βγάλω προσωρινό ταξιδιωτικό έγγραφο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Κώστας Πηλαδάκης: Οι τρεις επώνυμες κυρίες που πέρασαν από την ζωή του πριν την Παναγιωτακοπούλου - Με τις δυο έχει αποκτήσει παιδιά

Η ατυχία στο ταξίδι της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στην Τουρκία
Instagram / Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Σε άλλα νέα, την Παρασκευή 21/6 έγινε μια πολύ ευχάριστη αποκάλυψη για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Πρωινό Σουσού. Πιο αναλυτικά, το μοντέλο βρίσκεται σε φάση γυρισμάτων, καθώς θα λάβει συμμετοχή στον τέταρτο κύκλο της Γης της Ελιάς. Επομένως, τα ταξίδια ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο θα αυξηθούν για εκείνη.